Multifocale glazen

 

Voor zowel dichtbij als veraf

Brillen met multifocale glazen helpen u om zowel bijziendheid als verziendheid te corrigeren. Met dit soort glazen kunt u vanaf elke afstand met één enkele bril zien, wat niet het geval is met een normale leesbril. Brillen met multifocale glazen zijn vooral praktisch bij ouderdomsverziendheid (presbyopie), want ze geven scherp zicht op alle afstanden: dichtbij, veraf en daartussenin.

De multifocale glazen van Brillen24: uitstekende kwaliteit en voordelig

Soorten glazen

Onze brillenglazen worden gemaakt op basis van de persoonlijke correctie van elke klant en zijn daarmee maatwerk. Bovendien worden de innovatieve ontwerpen geproduceerd volgens de FreeForm Design Technology, een uitgebreid procedé om de lastige gebieden aan de rand van het glas te elimineren. Dit betekent dat uw brilvoorschrift nauwkeurig wordt vertaald in de berekening van het oppervlak aan de achterzijde. Dit digitale hightech oppervlak biedt de volgende resultaten:

  • Panoramische visie voor goed zicht veraf
  • Een breder tussengedeelte voor een vloeiende overgang naar het vertegedeelte
  • Een breder leesgedeelte

Deze nieuwe techniek biedt volgende voordelen:

  • In tegenstelling tot de oudere multifocale glazen gelden voor deze multifocale glazen geen beperkingen in hoogte, waardoor ze ook geschikt zijn voor kleinere brilmonturen.
  • Het wennen gaat gemakkelijker omdat de overgang tussen de kijkgedeelten vloeiender verloopt en er minder vertekening is.

Behandeling van de glazen

We hebben veel tijd geïnvesteerd in het ontwerp van onze multifocale glazen, waarbij we voortdurend rekening hebben gehouden met de veeleisende beperkingen van de aanpassing. Het resultaat? Elk detail voldoet aan onze normen.

Brillen24 levert wetenschappelijk geteste, hightech multifocale glazen van de laatste generatie vanaf slechts €139,90!

Wij produceren uitsluitend glazen die voldoen aan de CE-normen en waarbij de oppervlaktebehandeling en de dieptespreiding aan beide kanten is uitgevoerd om het gezichtsveld te optimaliseren, zowel voor dichtbij als voor ver zicht, speciaal ontwikkeld voor onze productieprocessen.

Bij deze scherpe prijs inbegrepen zijn behandelde glazen met ontspiegelde glazen van de laatste generatie die als volgt zijn behandeld:

De multifocale glazen van Brillen24: van zeer goede kwaliteit en voordelig

Ook kunnen wij uw glazen dunner maken (1.6 / 1.65 / 1.74), op basis van uw correctie en de keuze van het montuur.

Enkele tips om te wennen aan uw multifocale glazen

Ook al wennen de glazen snel en moeiteloos, toch geven wij enkele tips, vooral voor diegenen die voor het eerst een multifocale bril dragen:

  • Voor zicht veraf (verder dan 2 m), kijkt u door de bovenkant van het glas.
  • Voor zicht op de tussenafstand (werkafstand tussen 2 m en 40 cm) raden wij u aan om de bril zodanig op te zetten dat u ook op de tussenafstand scherp ziet.
  • Voor zicht dichtbij (overeenkomend met een leesafstand van 40 cm) hoeft u uw bril niet langer op de punt van uw neus te zetten. U draagt de bril op een normale manier en u kijkt met uw ogen gewoon naar beneden, door de onderkant van de glazen.
Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
02/304.22.99
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...