Kosten en leveringstijden

 

Verzendkosten

Bij Brillen24 kost een verzending €5 per bril binnen België. Mocht u 2 brillen bestellen, dan zullen wij deze in apart beschermde en aangepaste verpakking opsturen. In onze (standaard)verpakking past slechts één bril. Buiten België en Nederland, zijn bestellingen en leveringen gelijk aan onze prijzen vanaf €29,90 , maar met een extra leveringstermijn (3 tot 5 dagen langer).

Uw brillen worden thuis bezorgd

Nadat uw brillen gemaakt zijn, worden ze snel verpakt en naar u toe gestuurd.

Het is snel, gemakkelijk en veilig.

In het leveringsproces heeft u een maximale bescherming tegen beschadiging tijdens het transport van uw bril. Als u verschillende brillen zou bestellen op hetzelfde moment, zult u een vaste prijs vanaf €29,90 betalen en elke bril wordt in een aparte verpakking verstuurd.

Voor het maken van uw brillen nemen we de tijd. De levering duurt ongeveer 2-3weken na ontvangst van uw betaling en levering: 1 week voor de productie van uw bril en de kwaliteitscontrole en 1-2 werkweken voor de levering en de douane formaliteiten. Soms is het mogelijk dat er onvoorziene vertragingen zijn, met name bij het verloop van de douane controle. Wij hebben hier helaas geen invloed op.

De levering van uw bestelling vindt plaats via bpost. Wij laten u de keuze om uw zending bij u thuis te laten leveren of op uw werk.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden.

Levering op Brillen 24

De verdeling van de leveringsperiode

Ongeveer 1 week voor de productie van uw bril en de laatste kwaliteitscontrole

  • Snijden van uw glazen op maat
  • Verwerking van uw glazen (anti-kras en ontspiegeld)
  • Productie van gekleurde glazen en multifocale glazen nemen extra tijd in beslag
  • Aanpassing van de glazen aan uw montuur
  • Kwaliteitscontrole door onze opticien

Ongeveer 1-2 weken voor de levering

  • Verzending per luchtpost + douaneformaliteiten
  • Verzending met DHL + bpost

De normale leveringsperiode bedraagt  ongeveer 2-3  weken maar soms kan er een uitzonderlijke vertraging voorkomen of kan er een model niet meer in voorraad zijn. (Zie onze verkoopvoorwaarden).
Uw pakket wordt geleverd via Duitsland en is hierdoor wat langer onderweg  .Soms is het mogelijk dat er onvoorziene vertragingen zijn, met name bij het verloop van de douane controle. Wij hebben hier helaas geen invloed op.
Indien u uw bestelling niet heeft ontvangen 30 dagen na het verzenden van de bril zetten wij een nieuwe bril voor u in productie of garanderen wij u een terugbetaling van het aankoopbedrag.

In geval van vertraging: Twijfel niet om contact op te nemen onze klantendienst op 02 304 22 99 of via support@brillen24.be

N.B. : Ook als u meerdere brillen zou bestellen, ontvangt u elke bril in een aparte verpakking.

Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
02/304.22.99
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...