Koop uw bril in alle eenvoud:

 

Het is snel en gemakkelijk

Het is veel eenvoudiger om uw aankopen te doen op de site van Brillen24. U kan uw nieuwe bril thuis uitkiezen 24u/7 en laten leveren zonder rekening te houden met openingsuren of speciale aanbiedingen. Inderdaad, Brillen24 biedt unifocale brillen aan vanaf 29,90€ en multifocale brillen vanaf 139,90€!

Dit zijn te volgen stappen om uw bril te bestellen:

Kies uw montuur

Keuze van montuur

Om te beginnen, kiest u uw montuur. U kan uw winkelwagen vullen of leegmaken zo vaak u wilt zonder enige verplichting.

Om je te helpen kiezen, raden wij u aan om uw montuur in te stellen door een stijl uit kiezen tussen de verschillende modellen die de site Brillen24 u aanbiedt.

In dit verband erkent de klant dat de foto's op de site niet contractueel van aard zijn. Inderdaad, ondanks onze inspanningen, gebruik van computer en digitale processen kunnen we geen exacte weergave geven van de realiteit.

Gelegenheid om te proberen

Gelegenheid om te proberen

We stellen u voor om onze brillen virtueel uit te proberen. Aan de linkerkant van de site is er een foto van een persoon op de welke u de verschillende modellen kunt uitproberen. U kan één van de standaardfoto's gebruiken of zelf een foto uploaden. In het laatste geval, zou u de mogelijkheid hebben om de verschillende modellen op uw eigen foto te proberen. Dit laat u toe om te zien of het montuur bij uw gezicht past. Daarom raden wij u aan om uw eigen foto up te loaden zodat u een beter idee heeft van de bril op uw gezicht. Maakt u zich geen zorgen, dit blijft vertrouwelijk en uw foto is enkel beschikbaar op uw account; u kan deze verwijderen wanneer u dat wenst.

Voorschrift en pupilafstand

Voorschrift en pupilafstand

Zodra het montuur gekozen is, dient u uw voorschrift te raadplegen en uw pupilafstand in te vullen. In geval van twijfel, klik op elk element om u te helpen of aarzel niet om ons te contacteren. Opgelet, het is belangrijk om de juiste pupilafstanden in te vullen, zo niet, zullen de glazen niet helemaal aangepast worden aan uw zicht. Indien u uw pupilafstand niet kent, aarzel niet om het te vragan aan uw oogarts.

U kan ons ook uw voorschrift opsturen via fax, mail of post.

Bevestiging van uw bestelling bij Brillen24

Bevestiging van uw bestelling bij Brillen24

Brillen24 heeft ervoor gekozen om zich te richten op waar voor uw geld, goede prijs-/kwaliteitverhouding. Inderdaad, er bestaat een all-in prijs bij Brillen24, vanaf 29,90€ voor unifocale brillen en vanaf 139,90€ voor multifocale brillen. Nadat u uw montuur heeft gekozen en uw correctie heeft ingevuld, krijgt u te zien of uw bril technisch haalbaar is.

Vervolgens kan u klikken op « Ga door naar afrekenen ».

Inschrijving of account openen

Inschrijving of account openen

Zodra u uw montuur heeft uitgekozen, kan u een account openen. Het openen van een account is volledig gratis en zonder enige verplichting. Het is echter niet mogelijk om een bestelling te plaatsen zonder account, want we moeten weten naar welk adres we de bril moeten opsturen. Uw account zal u bovendien toelaten om uw bestellingen op te volgen.

Bestelling herbevestigen

Bestelling herbevestigen

Dit gedeelte geeft u een overzicht van al uw keuzes, het BTW-bedrag en de verzendingskosten van uw bestelling. De herhaling van uw bestelling is een offerte die in overeenstemming is met de wettelijke eisen en de algemene voorwaarden van verkoop.

U kunt altijd van gedachten veranderen, artikels verwijderen of toevoegen.

Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunt u de algemene voorwaarden van verkoop aanvaarden, vervolgens kan u uw bestelling bevestigen.

Betaling

Betaling

Dit is de laatste stap om uw bestelling af te ronden. Wij bieden u 3 betaalmogelijkheden: via bankkaart ( Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Bancontact Mister Cash, CBC, KBC, Dexia en ING) via Paypal en via overschrijving.

Kies uw betaalmethode en bestel.

Alle betalingen zijn beveiligd door een professionele derde partij.

Voordat we beginnen met de productie van uw bril, zal onze opticien uw bestelling controleren en eventueel vergelijken met uw toegevoegde voorschrift . Indien nodig, zullen we contact met u opnemen.

Nadien zal de opticien uw bestelling opsturen naar het lab voor de productie.

In principe is de levering binnen een termijn van 14 werkdagen nadat de bestelling wordt bevestigd, tenzij in geval van overmacht of onbeschikbaarheid van de voorraad.

Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
02/304.22.99
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...