Kopen bij Brillen24 is de moeite waard

 

 

Kijkt u er zelf maar naar! U kunt kiezen uit meer dan 700 combinaties van monturen en lenzen, u kunt uw bril aanpassen en voor prijzen vanaf € 29,90 per bril, gratis verzending. Dit is een zeer aantrekkelijk aanbod.

Waarom Brillen24?

Onze prioriteiten zijn de kwaliteit, het design en de prijs.

Wat u kunt terugvinden bij ons:

 • een brede selectie van stijlvolle monturen en kwaliteit;
 • brillen van grote waarde met anti-kras en anti-reflectie;
 • de altijd lage prijs "all-in" van 39 euro

Onze belofte: maximale kwaliteit tegen minimale kosten. Een goed uitzicht en een mooie stijl hoeft u niet te veel te kosten. Daarnaast is er op Brillen24 een brede waaier van combinaties glazen + monturen, u kunt uw brillen personaliseren en origineel blijven .

Het gratis tarief - een vals koopje?

Natuurlijk wordt er op reclames vaak " gratis brillen" vermeld, maar wees voorzichtig met zulke reclames. In de meeste gevallen kan een goede verkoper zijn klanten overtuigen om meer te betalen. Bij ons, Brillen24, bieden wij EEN VOORDELIGE PRIJS, geen verborgen kosten. Dat is een echt "alles inbegrepen prijs" vanaf € 29,90 voor een bril en gratis levering.

Brillen24 biedt geweldige prijzen

Koop nu een bril van hoge kwaliteit online op Brillen24. Geen extra kosten, geen verborgen kosten want we houden onze kosten laag om u de beste prijs aan te bieden. U kunt iedere dag, 24u/7 bestellen tegen de vaste prijs van 39 euro.

Brillen24 heeft dé echte prijs « all-in »

Via uw online opticien, Brillen24, kunt u moderne brillen met geraffineerde lenzen terugvinden en altijd aan alles inbegrepen voor een vaste prijs vanaf 29,90euro.

Brillen24 is eenvoudig

Koop uw brillen wanneer u wilt: uw online Brillen24 opticien is voor u beschikbaar 24u/24. Elke bril kost slechts 29,90 euro.

Brillen24 geeft u de mogelijkheid om te passen

De online tester van Brillen24 is echt handig. U kunt uw foto uploaden en dan onze modellen proberen met een simpele muisklik. Wees gerust, uw foto blijft vertrouwelijk, het bestand is geplaatst in uw account en u kunt het op elke moment verwijderen.

Brillen24 is verantwoordelijk

Uw online opticien Brillen24 biedt monturen en lenzen aan van optimale kwaliteit. Al onze glazen dragen het identificatienummer van de CE.

Brillen24 biedt geweldige prijzen

Het kopen vanaf thuis op Brillen24 is nog steeds goedkoper en ook van hoge kwaliteit.

We hebben de "all-in prijs" van 29,90 euro. Wij kunnen dit bereiken door grote hoeveelheden bestellingen te plaatsen en u kunt direct profiteren van onze voordelige prijzen. Aan de andere kant garanderen een aantal kwaliteitscontroles de levering en van onze goederen.

Brillen24 Hoe kan het zo goedkoop zijn ?

Het is heel simpel: we kopen onze monturen in grote hoeveelheden tegen lage prijzen in Azië en deze worden dan opgeslagen bij onze diverse lokale partners. Dit geeft ons aanzienlijke kortingen en zorgt voor een constant hoge kwaliteit. Tegelijkertijd controleren we dat al onze brillen aan de Europese CE-normen voldoen.

Voor het snijden en polijsten van uw brillen gebruiken wij high-tech machines, die alle monturen scannen, de glazen bijna automatisch knippen en "snijden" met grote nauwkeurigheid. De monitoring van het polijsten, montage van de lenzen op de monturen en de eerste kwaliteitscontrole worden uitgevoerd door gediplomeerde opticiens.

Een tweede kwaliteitscontrole wordt vervolgens uitgevoerd door een ander onafhankelijk team van professionals, voordat uw bril direct wordt verzonden in speciale "anti-breuk" verpakking.

We hebben een gecentraliseerde productiesite en we zijn dus niet verplicht om de huur voor grote winkelruimten op uw rekening door te voeren.

Brillen24 de echte prijs all-in

Brillen24 is geweldig! Weg met de verborgen kosten! De echte prijs all-in is voor u!

De hoogste kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Bij ons zijn er geen verrassingen of beperkingen geschreven in 'de kleine lettertjes', die extra kosten met zich meebrengen. De concurrentie moet zich beter gedragen. Want bij Brillen24, betaalt u altijd 29,90 euro voor uw bril ( en gratis verzending!). Dus echt alles is inbegrepen in de prijs. Hier krijgt u meer waarde voor uw geld.

De beste kwaliteit van een opticien, alle extra's opgenomen en een vriendelijke service - u kunt daarop rekenen bij Brillen24. En hier zijn de details!

 • Een montuur van hoge kwaliteit
 • Gemaakt in langdurig materiaal, zoals plastic, metaal of titanium, en een modern ontwerp. Maak uw keuze uit de modellen voor vrouwen, mannen of kinderen.
 • De lenzen zijn van speciaal geraffineerde plastics

Onze dunne plasticlenzen zijn individueel afgestemd op uw zicht. Het comfort van uw zicht wordt bereikt door een volledige zuivering van de lenzen.

 • Speciale ontspiegelde glazen
 • Speciale verhardingsmiddelen
 • UV-bescherming
 • Beschermende anti-kraslaag
 • Behandeling hydrofobie
 • Op verzoek kunt u uw bril donkerder maken dan een gewone zonnebril

Kortom, u ontvangt brillen die individueel voor u gemaakt zijn en van de beste kwaliteit die een opticien u kan aanbieden voor slechts 29,90 euro. Een goede zaak of niet?

Brillen24 is eenvoudig

Brillen24: vanuit thuis kopen

Wij maken de aankoop heel simpel: gaat u maar comfortabel zitten achter uw computer thuis, kies uw droom montuur uit één van onze verschillende modellen en configureer uw bril zoals u wenst. Voor een comfortabele online aankoop, hoeft u alleen maar in het bezit te zijn van twee dingen: uw voorschrift voor uw bril en een foto van uw gezicht.

Vandaag de dag is een foto maken heel gemakkelijk geworden: u heeft waarschijnlijk een mobiele telefoon of een digitale camera, of u kent iemand die deze apparatuur heeft. Neem een foto van uw gezicht, met een kleine glimlach. Houdt de camera en uw hoofd zo recht mogelijk. Upload de foto op uw PC, open uw internet browser op de computer en ga naar onze site op www.brillen24.be.

In een balk boven op onze site vind u uw tabbladen terug. Afhankelijk van uw behoeften, of u een man of een vrouw bent, klik op "Damesbrillen", "Herenbrillen". U zult een enorm assortiment van brillen vinden en misschien zelfs uw droombril.

Brillen24 geeft u de mogelijkheid om te passen

Brillen24 toont het resultaat van de brillen op uw gezicht. Wilt u zien hoe u er uit ziet met de bril? Het is heel gemakkelijk - bij Brillen24 kunt u alle monturen online uitproberen zonder stress of drukte. Dankzij onze online innovatie ziet u binnen enkele minuten het effect van een bril op uw gezicht. Om van montuur te veranderen is een simpele klik voldoende. Durf misschien een nieuwe montuur te passen, als u niet tevreden bent.

U, uw vrienden en uw familie zullen de vrijheid hebben om de stijl van uw gezicht aan te passen met een bril naar keuze.

Brillen24 is verantwoordelijk

De meesten onder ons dragen hun brillen voor een aantal uren per dag. Vandaar dat we met zorg omgaan met de productie: onze monturen en lenzen worden vervaardigd volgens de Europese normen. U herkent dit door het gebruik van de identificatie van CE.

Maar deze bijzondere zorg betekent meer voor ons. De productieomstandigheden moeten ook correct zijn. Daaom hebben wij besloten een sociaal contract ("Sociale Code of Conduct") te tekenen met alle fabrikanten die voor ons werken. Dit contract bepaalt de fundamentele rechten van de werknemers in overeenstemming met de ILO-verdragen en de Universele Verklaring van de Mensenrechten van de Verenigde Naties. Dit contract omvat, bijvoorbeeld, bepalingen over de werktijden, de lonen en de overuren en het verbod op kinderarbeid, dwangarbeid en discriminatie. Het is goed om te weten.

Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
02/304.22.99
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...