Gepolariseerde Glazen

 

 

Polariserende glazen zijn kwaliteitsvolle zonneglazen, die u een optimaal zicht geven.

Wanneer zonnestralen reflecteren op een vlakke oppervlakte (wegen, ruiten, dashboard, wateroppervlakte, sneeuw,..), ontstaat er een oogverblindende schittering, die uw zicht belemmert. Die schittering geeft niet enkel een storend  gevoel, maar kan ook gevaarlijk zijn tijdens het rijden.  Klassieke zonnebrillen kunnen wél de lichtintensiteit verminderen, maar kunnen deze schittering, ontstaan door lichtweerkaatsing, niet voorkomen.

Zonder glazen
Gekleurde glazen
Gepolariseerde glazen

Polariserende glazen bevatten een speciale plastic folie die de reflectie absorbeert.  Deze folie is een polariserende filter, die de schittering en weerkaatsing tegenhoudt. Op die manier, geniet u van een zeer groot kijkcomfort in alle omstandigheden.

Onze polariserende glazen zijn geschikt voor alle sterktes. Dit type kwaliteitsvolle zonneglazen zijn zowel beschikbaar voor unifocale brillen, als voor multifocale brillen. Net zoals bij gekleurde glazen, zijn polariserende glazen niet geschikt bij zeer dunne glazen. U zal dus iets dikkere glazen ontvangen.

Zonder glazen
Gekleurde glazen
Gepolariseerde glazen

Brillen24 biedt u polariserende glazen aan in volgende kleuren: grijs, pilotengroen, en bruin, steeds gekleurd tot 85% ( een hoge bescherming verzekerd).

Voordelen

  • U wordt niet meer verblind door de lichtweerkaatsing, die onstaat door de reflectie van zonnestralen op water, wegen of andere vlakke oppervlakten.
  • U heeft een beter zicht, doordat de zonnestralen worden gefilterd.
  • De perceptie van kleuren, contrasten en reliëfs leunt dichter aan bij de realiteit.
  • U geniet steeds van een optimale bescherming voor uw ogen en uw zicht.

Hoe bestellen?

U moet eerst naar de pagina van uw montuur gaan. Bij 'kleur van de glazen', klikt u op het icoontje. Daarna krijgt u een overzicht van al onze gekleurde glazen, alsook onze meekleurende en polariserende glazen. In het vak polariseren glazen, moet u dan één van de drie beschikbare kleuren kiezen. Om de bestelling af te ronden, moet u dezelfde stappen ondernemen als bij andere bestellingen.

Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
02/304.22.99
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...