Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Het bedrag van de verzendingskosten wordt bepaald door het factuurbedrag en de plaats van levering.

  • België en Nederland: Tot een factuurbedrag van 79€, bedragen de verzendkosten naar Duitsland of Oostenrijk 4,99€ per bestelling. Als het factuurbedrag hoger is, leveren wij uw bestelling gratis.
  • Europese Unie: Tot een factuurbedrag van 99€ bedragen de verzendkosten naar de andere lidstaten van de Europese Unie 4,99€ per bestelling. Als het factuurbedrag hoger is, leveren wij uw bestelling gratis.
  • Groot-Brittannië: Tot een factuurbedrag van 149€ bedragen de verzendkosten naar het Verenigd Koninkrijk (VK) 19,99€ per bestelling. Als het factuurbedrag hoger is, leveren wij uw bestelling gratis.

Voor leveringen buiten de Europese Unie, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, zijn de verzendkosten gebaseerd op het gewicht en moeten individueel worden berekend. Als u geïnteresseerd bent, neem dan van tevoren contact op met onze klantenservice. U kunt onze klantenservice bereiken van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur onder het telefoonnummer 0032 2 899 46 83 en per e-mail onder support@brillen24.be.

Verzendingskosten overzicht

Plaats van leveringVerzendingskostenVrijstellingslimiet VSK
België en Nederland4,99€79€
Rest van de Europese Unie4,99€99€
Groot-Brittannië19,99€149€
Buiten de Europese UnieOp aanvraagOp aanvraag
Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!