Trends in brillen voor de zomer van 2024

Laat u inspireren door de trends op het gebied van brillen en ontdek felle kleuren en innovatieve ontwerpen. Of het nu gaat om correctiebrillen of zonnebrillen, de modellen van deze zomer zijn veelzijdiger dan ooit.

 

Trendy & modern

Authentic Aviator

De vorm van een Aviator zonnebril is kenmerkend en onnavolgbaar. Hij wordt gekenmerkt door zijn grote, druppelvormige glazen. Ontdek onze klassieke en herontworpen Aviator zonnebrillen.

 

Futuristisch & levendig

Y2K

Deze trend staat voor opvallende vormen en felle kleuren. Duik in de wereld van de jaren 2000 en ontdek een gevarieerde selectie van ontwerpen geïnspireerd op het jaar 2000.

 

Subtiel & licht

Randloze brillen

Randloze brillen bieden u een hoog draagcomfort. Ontdek het subtiele ontwerp van brillen zonder montuur en laat u verleiden door hun klassieke uitstraling.

 

Klassiek & tijdloos

Browline zonnebrillen

Onze Browline zonnebrillen zijn de perfecte allrounder. De tijdloze Browline zonnebrillen onderscheiden zich door een opvallende rand langs de bovenkant van de glazen. Ontdek de klassieke stijl van de jaren 50.

 

Nobel & minimalistisch

Gouden brillen

Of het nu gaat om geel goud, rosé goud of goud gecombineerd met kunststof, gouden brillen geven uw look een extra touch. Vind uw nieuwe gouden bril en benadruk uw sterke punten.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!