Transparence Soft

Transparante glazen in zachte tinten zijn een absolute hit. Met klassieke, eenvoudige vormen ligt de nadruk op de kleur - en op uw gezicht. Zachte tinten flatteren uw gezicht met delicate contrasten en zijn tijdloos mooi.

Transparence Soft Transparence Soft

Castro

Matte herenbrillen voor alle gelegenheden


Toont 29 of 29

Transparence Soft van Brillen24

De glazen in de Transparence Soft collectie kunnen worden omschreven als zacht en flatterend. De modellen in deze nieuwe collectie maken indruk met hun doorschijnende monturen en kleuren. De trend van transparante glazen geeft aanleiding tot nieuwe, elegante stijlen die uw gezicht perfect omlijsten. Met deze bril bent u niet alleen modieus, maar laat u zich ook van uw harmonieuze en stijlbewuste kant zien.

Transparante glazen met een vleugje kleur

In de Transparence Soft-collectie vindt u niet alleen volledig transparante glazen, maar ook modellen in geselecteerde kleuren. Een vleugje kleur geeft uw gezicht een aangename, zachte teint. Met een model in discrete beige of bruine tinten kunt u uw bril gemakkelijk combineren met elke outfit. Met blauwe en rode tinten zult u zich onderscheiden van de massa. Dankzij hun lichte transparantie vallen deze glazen echter ook niet op. Dus met de Transparence Soft collectie maakt u altijd de juiste keuze.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!