Sportbrillen

Bij Brillen24 kunt u moderne, ergonomische sportbrillen kopen die voldoen aan de hoogste eisen, met kwaliteitsglazen die zijn afgestemd op uw zicht, vanaf een totale prijs van 59,90 €.

Toont 23 of 23

Waarom een ​​bril met sportcorrectie dragen?

Veel mensen doen hun bril af tijdens het sporten om geen last van ze te hebben. Echter, in veel sporten is het essentieel om het omgevingszicht onbelemmerd waar te nemen en snel te reageren. Om het beste uit uzelf te kunnen halen, heeft u een bril nodig die u niet hindert tijdens het sporten, maar u toch een optimale visie biedt. Bovendien is het cruciaal dat de bril onder geen enkele omstandigheid breekt, zelfs niet als een bal bijvoorbeeld uw gezicht raakt. Dit zou niet alleen vervelend zijn, maar ook gevaarlijk! Als het glas breekt, kunnen er scherven in uw oog terechtkomen. De bril moet ook niet afglijden of vallen wanneer u snelle bewegingen maakt. Bovendien moet deze een breed gezichtsveld bieden, zodat u uw omgeving kunt waarnemen. Bestaan er brillen die aan deze eisen voldoen? Absoluut! Met een bril voor sport zijn al deze problemen verleden tijd.

Wat is een sportbril?

Een sportbril is een stevig en flexibel montuur dat u niet hindert tijdens het sporten. Het biedt optimale ondersteuning en is ook bestand tegen kleine ongelukjes. Sportbrillen zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens sportactiviteiten en zijn dus perfect aangepast aan snelle en plotselinge bewegingen.

Sportbrillen kunnen worden gebruikt om u te beschermen tegen wind en vocht, evenals sportzonnebrillen om u te beschermen tegen UV-stralen. Of het nu gaat om bescherming tegen de wind tijdens het fietsen of om een ​​veilig visueel hulpmiddel tijdens tennis of handbal. Met uw bril voor sportcorrectie kunt u het beste van uzelf geven zonder gestoord te worden door uw visuele beperking.

Koop een bril met sportcorrectie online bij Brillen24

Bij Brillen24 vindt u sportzonnebrillen, sportbrillen met variabele tint en sportbrillen met correctie. U kunt daar het sportbrilmodel ontdekken dat het beste bij uw sportactiviteit past! Wilt u er zeker van zijn dat de sportbril perfect past? Probeer ze gewoon thuis! Kies gewoon vier modellen en wij sturen ze gratis naar u op. U kunt dan rustig de sportbril kiezen die het beste bij u past. Dus kies vandaag nog uw sportbril bij Brillen24.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!