Herenbrillen

Ontdek onze ruime keuze aan moderne brillen voor mannen. Van klassiek tot opvallend, er is een ontwerp voor iedereen. Brillen vanaf slechts €19,90.


Uw voordelen

Alle brillen zijn inclusief :

Geen verborgen kosten: Alle brillen zijn inclusief kwaliteitsglazen
Winkelen zonder risico: 30 dagen geld-terug-garantie


Toont 30 of 2851

herenbril - een tijdloos model met stijl

Wat u ook beslist, bij Brillen24 heeft u alles bij de hand.

U vindt bij ons een ruime keuze aan moderne herenbrillen in elke denkbare vorm, kleur en design. Onze Brillen24-collectie biedt edele titanium monturen, chique half-omrande herenbrillen van metaal en kunststof of eenvoudige randloze brillen.

Voor elk type mens het juiste model

Maar welke herenbril is geschikt voor u? Naast uw persoonlijke smaak is ook de vorm van uw gezicht een belangrijk beslissingscriterium. Want als het gaat om het kiezen van de vorm van uw bril, moet deze passen bij de vorm van uw gezicht. De regel hier is: tegenpolen trekken elkaar aan!

Als u een vrij rond gezicht hebt, zal het er nog ronder uitzien met een ronde bril voor mannen. Als u daarentegen een vierkante bril draagt, lijken de verhoudingen ineens veel harmonieuzer. U kunt uw gezicht dus verfraaien met een bril - als u maar de juiste vorm heeft. Het vinden van het juiste montuur begint met een blik in de spiegel.

Heb je een rond, vierkant, hartvormig, ovaal of trapeziumvormig gezicht?

Wij vertellen je welke herenbril geschikt is voor jou:
 

  • Rond gezicht: Om zeer regelmatig gevormde delen van het gezicht meer contour te geven en het gezicht optisch op te rekken, zijn rechthoekige brillen voor mannen ideaal. Modellen met een smal montuur versterken dit effect nog meer.
  • Vierkant gezicht: De opvallende proporties van een vierkant gezicht lijken iets zachter en minder streng met een ronde of ovale bril. Panto brillen, bijvoorbeeld, werken goed.
  • Hartvormig gezicht: Een breed voorhoofd, hoge jukbeenderen en een spitse kin zijn de kenmerken van een hartvormig gezicht. In dit geval zijn ronde of ovale brillen met een smal montuur harmonieus, omdat ze de dominantie van de kin in evenwicht brengen.
  • Ovaal gezicht: Bij een ovaal gezicht zijn de verhoudingen in evenwicht, waardoor je bijna elke vorm bril kunt dragen. Houdt u van chic? Met een ovaal gezicht heb je de perfecte omstandigheden om een opvallende bril voor mannen te dragen. Probeer eens een modieuze pilotenbril.
  • Trapeziumvormig gezicht: Heeft u een dominante kaaklijn en een vrij smal voorhoofd? Om de verhoudingen in evenwicht te brengen, moet de bril aan de bovenkant worden geaccentueerd. Brilmonturen, zoals de Clubmaster van Ray-Ban, zijn optimaal.


Je hebt de mogelijkheid om brillen te filteren op vorm. Selecteer gewoon de gewenste vorm in het filtermenu. 
Bovendien kunt u de gewenste bril eenvoudig als multifocale bril bestellen.

De klassieke kleuren voor herenbrillen zijn : 

  • zwart, 
  • zilver 
  • blauw
  • antraciet 
  • bruin 

deze passen perfect bij zakelijke pakken en casual jeans. Stijlbewuste mannen vinden hier brillen met een elegant en tijdloos design. Als u op zoek bent naar een meer opvallend ontwerp, waarom kiest u dan niet voor een combinatie van gedempte kleuren en felle tinten, of kies er een met patronen of decoratieve elementen. Extravagante mannen krijgen waar voor hun geld met onze kleurrijke herenbrillen.

Uw favoriete merken

Bij Brillen24 vindt u zowel klassieke als ongewone herenbrillen. 
Als u de voorkeur geeft aan een sportieve maar stijlvolle look, dan vindt u uw nieuwe favoriete bril bij Tommy Hilfiger of Lacoste. Casual mensen moeten zeker eens kijken naar de herenbrillen van Persol of Ray-Ban. Bij Brillen24 vindt u een ruime keuze aan merkbrillen tegen onverslaanbare prijzen. Naast merkbrillen op sterkte kunt u natuurlijk ook zonnebrillen van uw favoriete merk of gepolariseerde glazen bestellen.

U bepaalt zelf welke bril het beste bij u past. Wat uw smaak ook is en hoeveel u ook wilt uitgeven, bij Brillen24 vindt u wat u zoekt.

Heeft u vragen over onze brillen of het online bestelproces? Onze klantendienst beantwoordt graag al uw vragen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!