Sport zonnebrillen

Met ons uitgebreide assortiment trendy sportzonnebrillen zult u altijd veilig zijn tijdens uw favoriete hobby. Ontdek sportieve modellen tegen voordelige prijzen.

Toont 23 of 23

Sportzonnebrillen met correctie online kopen

Bij het beoefenen van een sport is het essentieel om goed passende zonnebrillen te hebben waarin u zich comfortabel en veilig voelt, omdat sportactiviteiten veel van uw lichaam en uitrusting vragen. Daarom bieden wij bij Brillen24 sportzonnebrillen met correctie aan, die u ook kunt bestellen met gepolariseerde, spiegelende, fotochromatische of zelfs progressieve glazen. Natuurlijk kunt u ook al onze sportzonnebrillen zonder correctie bestellen.

Sportbrillen aangepast aan uw gezichtsvermogen

Bij het verkrijgen van sportzonnebrillen met uw gezichtsvermogen voegen veel andere opticiens vaak gewoon een hinderlijke correctieclip toe aan het montuur van de zonnebril. Brillenglazen die zijn geslepen voor sportbrillen zijn nog steeds beschikbaar in de meeste winkels tegen een hoge extra prijs. Daarentegen zijn veel van de modellen die wij aanbieden direct uitgerust met geslepen glazen en verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Met hun grote glasvorm, sportieve pasvorm en antislipmaterialen zijn onze sportzonnebrillen ideaal voor skateboarden, mountainbiken, hardlopen, golfen of zeilen.

Welke tint past bij uw behoeften?

Onze betaalbare sportzonnebrillen worden op maat gemaakt met uw gezichtsvermogen en zorgen voor een optimale visie. Bovendien kunt u, afhankelijk van het model, kiezen uit verschillende tinten: een enkele tint is beschikbaar in verschillende kleuren zoals bruin, grijs, pilotengroen of geel, evenals verschillende tintintensiteiten. Voor bruin, grijs en pilotengroen biedt een tintintensiteit van 75% of 85% goede bescherming tegen verblinding bij normale tot sterke zonblootstelling. Gele tint is daarentegen vooral nuttig voor fietsers bij bewolkt weer.

Sommige modellen kunnen zelfs worden uitgerust met fotochromische glazen. Deze optie combineert de voordelen van correctiebrillen en sportzonnebrillen in één model: dankzij een ingebouwde filter passen de correctieglazen zich automatisch aan, met een tintintensiteit van 5% tot 85% afhankelijk van de intensiteit van UV-stralen. Hierdoor heeft u slechts één bril nodig om te fietsen of hardlopen bij veranderend weer. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om uw sportzonnebrillen uit te rusten met gepolariseerde glazen. Het ingebouwde gepolariseerde filter absorbeert zonreflecties veel effectiever dan traditionele glastinten en laat alleen licht door dat informatie draagt. Dit is ideaal voor watersporten zoals zeilen of kajakken.

Sportzonnebrillen voor heren en dames van toonaangevende merken

Ontdek nu in onze winkel sportzonnebrillen voor heren en dames, geschikt voor alle sportactiviteiten die u leuk vindt. U vindt er ook trendy sportbrillen van grote merken zoals Uvex, Oakley, Nike en nog veel meer. Oakley biedt het breedste scala aan stijlvolle sportzonnebrillen met geavanceerde technologieën. High Definition Optics en vele andere patenten maken Oakley sportzonnebrillen absolute favorieten. Of het nu voor golf, skateboarden, wielrennen of basketbal is, eenvoudige Nike sportzonnebrillen zijn perfect geschikt voor wedstrijden en recreatieve sporten. Ook de sportzonnebrillencollectie van Brillen24 is zeer populair bij onze klanten, dankzij uitstekende prestaties, moderne ontwerpen en betaalbare prijzen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!