Randloze monturen

Een randloos montuur is een onzichtbare bril. Deze bril met gaatjes geeft u een discrete en subtiele stijl. Een ander voordeel is hun lichtheid. Omdat de glazen doorboord zijn om de montuurarmen te kunnen bevestigen, wordt het gewicht van de glasranden uitgespaard, voor meer comfort.

Toont 49 of 49

Koopt u eenvoudig randloze bril online bij Brillen24

Met een randloze bril kunt u uw gezicht op de voorgrond plaatsen, omdat het discrete ontwerp uw gezicht slechts in geringe mate bedekt. De smalle glazen zijn perfect voor een nobele en klassieke uitstraling die u tegelijkertijd een serieuze touch geeft. Het grote voordeel van randloze brillen is zonder twijfel dat ze bij elke outfit passen en dus perfect in het geheel passen. Natuurlijk kunt u ook een vleugje kleur toevoegen aan uw randloze bril, want bij Brillen24 vindt u niet alleen minimalistische kleuren zoals zwart en zilver, maar ook opvallendere tinten zoals rood en paars.

Randloze brillen onderscheiden zich door draagcomfort

Een groot voordeel van randloze brillen is dat ze lichter zijn dan semi-randloze of randmonturen. Dankzij hun lichte gewicht kunt u genieten van uitstekend draagcomfort van 's ochtends tot 's avonds. Alle randloze brillen hebben ook verstelbare neuspads die u ideaal kunt aanpassen aan de brug van uw neus. Dankzij deze pads zijn randloze brillen bijzonder comfortabel om te dragen en laten ze geen afdruk achter op de neusbrug.

Voor wie zijn randloze brillen geschikt?

Vraagt u zich af of randloze brillen bij u passen? Het maakt niet uit of u een man of vrouw bent: we kunnen deze vraag gemakkelijk beantwoorden met een ja. Omdat de glazen van randloze brillen verkrijgbaar zijn in alle denkbare vormen: rond, ovaal, vierkant of zelfs aviator-stijl. Om de juiste brilvorm voor uw gezicht te vinden, moet u een zeer eenvoudige regel volgen: tegenpolen trekken elkaar aan. Dus als u een vierkant gezicht heeft, kunt u randloze ronde brillen gebruiken die de contouren van uw gezicht verzachten. Aan de andere kant zijn hoekige modellen bijzonder geschikt voor ronde gezichten, omdat ze uw gezicht optisch meer randen en hoeken geven. Ledereen met een ovaal gezicht kan praktisch elke brilvorm kiezen, omdat bijna alle glasvormen goed bij hen passen.

Probeer randloze brillen offline of online

Als u niet weet welk model u moet kiezen, kunt u gemakkelijk onze randloze brillen virtueel uitproberen.

Voor een esthetisch resultaat moet u minstens onze dunne en lichte glazen voor randloze brillen kiezen. Als u ernstig bijziend of verziend bent, moet u nog plattere glazen kiezen. Anders lijkt de lens erg dik in vergelijking met het fijne montuur van de randloze bril. Tijdens het bestelproces raden we de juiste glasdikte aan op basis van uw zichtwaarden.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!