Fotochromische glazen


Meekleurende glazen worden automatisch lichter en donkerder in functie van het natuurlijke licht. Gebruik ze zowel binnen als buiten zonder dat u een andere bril hoeft te dragen. Geldig voor glazen met of zonder correctie.

Deze bril kan zowel binnen als buiten gedragen worden en beschermt uw ogen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, die onzichtbaar zijn maar er wel degelijk zijn, zelfs als er bijna geen zon is. Dankzij het heldere zicht dat deze brillen u bieden, wordt uw visuele comfort nog beter.

Een meekleurende coating kan worden aangebracht op de meeste voorgeschreven glazen (zowel enkelvoudig als multifocaal). U heeft de keuze tussen twee kleuren: bruin en grijs. Zoals alle getinte brillenglazen zijn meekleurende glazen niet compatibel met de dunste glazen (index 1,74). 

Een meekleurende coating kan niet worden aangebracht op degressieve glazen.

Brillen24 biedt meekleurende glazen met een bereik van 0 (getint bij 10%) tot 3 (getint bij 85%), een degelijke bescherming tegen de zon).

Voordelen

Beste bescherming

Zorgen voor uw ogen is van het grootste belang. Ultraviolette stralen zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar ze blijven aanwezig, zelfs in minder zonnige situaties, wat het verouderingsproces van het hoornvlies en de ooglens versnelt, waar cataracten kunnen ontstaan. Onvoldoende bescherming kan ook schade aan uw ogen veroorzaken.

Bijvoorbeeld, na verloop van tijd kan het dragen van zonnebrillen in omstandigheden met weinig licht de mate van fotosensitiviteit verhogen.

Fotochromatische glazen bieden de nodige UV-bescherming door zich aan te passen aan de omgevingsomstandigheden, zonder visuele vermoeidheid, zodat u op elk moment en in de juiste mate uw ogen kunt beschermen zonder ze in gevaar te brengen.

Gegarandeerd visueel comfort

Knipperen met de ogen en de ogen sluiten tegen de zon zijn situaties uit het verleden! Fotochromatische glazen passen zich aan aan veranderingen in lichtintensiteit, worden donkerder als u naar buiten gaat en worden weer lichter als u naar binnen gaat, door schaduwrijke gebieden gaat of als er geen zon is.

U zult te allen tijde de beste bescherming tegen overmatig licht ervaren. U zult aanzienlijke verlichting voelen bij het dragen van deze brillenglazen, die naast bescherming ook uw ogen de rust geven die ze verdienen.

Een eenvoudiger leven

Meerdere brillen gebruiken, kent u het gevoel? Heeft u uw zonnebril altijd bij de hand, wanneer de zon u verblindt, en vergeet u ze uit te doen wanneer u naar huis gaat en u zich in het donker bevindt? Dat ligt in het verleden.

Dankzij de meekleurende bril heb je maar één bril die als je dagelijkse bril en als zonnebril kan dienen. Het is eenvoudig en efficiënt omdat de glazen zich automatisch aanpassen aan de mate van helderheid waaraan u wordt blootgesteld. U hoeft er niet over na te denken. Deze technologie is ook erg handig als u veel sport of  buitenactiviteiten doet.

Dit is de meest eenvoudige meekleurende behandeling die wij aanbieden.

  • Varieert tussen 10% en 80%, wordt niet donkerder in de auto;
  • 100% bescherming tegen UVA en UVB stralen;
  • Verkrijgbaar in bruin en grijs;
  • Compatibel met elk type montuur.

10%

40%

80%

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!