Nieuwe brillen 2023

Trendy & modern

Op zoek naar een nieuwe bril? Hier vindt u de nieuwste trendy brillen in de winkel - van de meest actuele modellen uit onze Brillen24-collectie tot moderne designbrillen. Koop uw nieuwe bril vanaf slechts 39,90€.

Toont 28 of 28

Nieuwe producten

Brillen24 presenteert regelmatig nieuwe brillenmodellen om u een zo breed en actueel mogelijke keuze te bieden. Met onze Brillen24-collectie en onze ruime keuze aan merkbrillen mist u nooit een trend en bent u altijd in de mode. Ook dit jaar presenteren wij weer vele nieuwe monturen, die u tegen de gebruikelijke lage prijzen online kunt bestellen, inclusief glazen op sterkte. Stel uw nieuwe bril samen volgens uw persoonlijke wensen. U kunt kiezen uit verschillende tinten en afwerkingen, maar ook uit verschillende glasopties, zoals enkelvoudige of multifocale glazen.

De laatste mode in brillen

Vandaag de dag is een bril meer dan een "visueel hulpmiddel", het is ook een modeaccessoire. Ook dit jaar brengen verschillende trends nieuwe modellen brillen voor dames en heren op de markt. Er is niet veel onderzoek nodig om de nieuwste modellen te vinden. Van felgekleurde of matte glazen, tot grote glazen of de populaire eenvoudige modellen. Je vindt altijd nieuwe stijlen: kom regelmatig terug om zeker te weten dat je geen trend mist.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!