Brillen

Ontdek ons ruime assortiment aan brillen. Onze brillen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen. Ze zijn nu verkrijgbaar vanaf 29,90€

Uw voordelen

Alle brillen zijn inclusief :

Geen verborgen kosten: Alle brillen zijn inclusief kwaliteitsglazen
Winkelen zonder risico: 30 dagen geld-terug-garantie

Toont 30 of 2858

Brillen - Online een bril kopen bij Brillen24

Heeft u een nieuwe bril nodig? Bij Brillen24 heeft u de vrijheid om uw bril vanuit het comfort van uw huis te bestellen. Het enige wat u nodig heeft is uw pc of smartphone. Met ons ruime assortiment van meer dan 40 merken, vindt u zeker de bril die perfect bij uw stijl past.

Grote selectie van verschillende monturen tegen lage prijzen

Wij houden van de verscheidenheid en verschillende stijlen die kunnen worden gecreëerd met modieuze brillen, want een bril is meer dan alleen een visueel hulpmiddel. Het juiste montuur kan de outfit van de drager versterken en zijn persoonlijkheid accentueren. Van klassieke, tijdloze of elegante modellen tot actuele trendy modellen, bij Brillen24 vindt u een ruime keuze aan verschillende brilmonturen, die aan alle smaken zullen voldoen.

Onze selectie van merken varieert van grote merken zoals Ray-Ban, Oakley of Persol tot populaire ontwerpers zoals Wood Fellas, Vogue of Bolon Eyewear. Daarnaast bieden wij een grote selectie goedkope brillen van ons eigen merk Brillen24 Collectie, dat altijd overtuigt met de nieuwste innovaties. Bovendien hebben we ons assortiment uitgebreid met onze exclusieve TITAN lite door Brillen24 titanium collectie, die voldoet aan de behoeften van alle veeleisende brildragers. Maar niet alleen op het gebied van materialen en stijl blijven we onze collecties ontwikkelen: met onze duurzame Circular door Brillen24-collectie leveren we onze bijdrage aan een groene toekomst, want de brilmonturen zijn gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen.

Wij zorgen ervoor dat u altijd de bril van uw dromen vindt tegen de beste prijs. Daarom kun je onze laaggeprijsde brillen met enkelvoudige brillen krijgen vanaf €29,90 en met multifocale brillen vanaf €129,90.

Hoe vindt u de juiste bril bij Brillen24?

Met zoveel keuze is het soms niet zo eenvoudig om de perfecte bril te vinden. En hoe weet u of de bril die u wilt echt bij u past?

  • Filterfunctie :
    Met onze handige filters kunt u uw zoektocht naar de juiste bril voor u verfijnen. Filter eerst op dames- of herenbrillen en bepaal vervolgens de vorm, kleur of het materiaal van uw bril. U kunt ook aangeven hoeveel u aan uw bril wilt uitgeven en welke merken uw voorkeur hebben, waarna u een selectie van geschikte brillen te zien krijgt.
  • Brilmaat :
    De maat van uw bril is ook een belangrijke factor bij het vinden van de juiste bril voor u. Om dit te bepalen, kunt u eenvoudig uw oude bril opmeten. Wanneer u uw bril heeft opgemeten, kunt u ons assortiment eenvoudig filteren op basis van uw brilmaten. Naast de maat van uw bril, kunt u ook bepalen of uw bril vol, gedeeltelijk of randloos moet zijn.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bril!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!