Toont 60 of 128

Tommy Hilfiger brillen - eenvoudige klassiekers

Tommy Hilfiger is al meer dan 30 jaar een van de toonaangevende design lifestyle merken en is internationaal bekend met zijn blauwe, witte en rode label. Naast de kledinglijnen in coole Amerikaanse stijl, zijn ook de brillen van het merk klassiek en rechttoe rechtaan, maar met dat zekere iets. De Tommy Hilfiger bril in vol- of halfrandoptiek overtuigt met klassieke vormen als Wayfarer (trapezium), vlinder of Panto (rond), hoogwaardige materialen en goede afwerking. De kunststof en metalen monturen zijn verkrijgbaar in subtiele tinten variërend van grijs, zwart, wit of bruin tot edele kleuren als goud en zilver. Tommy Hilfiger brillen zijn niet alleen gezondheidsproducten die u het hoogste draagcomfort garanderen, het zijn ook modieuze accessoires voor een gecultiveerde vrijetijds- en zakelijke stijl. In de Brillen24 online shop is er een grote selectie van Tommy Hilfiger brillen voor mannen en vrouwen.

Tommy Hilfiger bril op sterkte in uw Dpt.

Bij Brillen24 zijn enkelvoudige glazen op uw persoonlijke voorschrift al bij de prijs van het montuur inbegrepen. Verder zijn er verfijningen aan de lenzen (super antireflecterende coating en harde laklaag). Multifocale glazen kunnen tegen een kleine toeslag worden besteld. Een hoge kwaliteit van de monturen en glazen en een goede afwerking zijn belangrijk voor ons en daarom laten wij de glazen alleen in DIN-gecertificeerde werkplaatsen vervaardigen en in de monturen zetten. Als je niet tevreden bent met je Tommy Hilfiger bril, maak je gewoon gebruik van ons 30-dagen retourbeleid. En dat terwijl de glazen individueel voor u zijn gemaakt.
 

Bestel een bril eenvoudig online bij Brillen24

Het bestellen van uw nieuwe Tommy Hilfiger bril is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar online het gewenste model te selecteren en uw individuele voorschrift uit uw brillenpaspoort in te voeren. Ook andere extra's, zoals dunnere glazen of extra afwerkingen, kunnen tijdens het bestelproces aan uw Tommy Hilfiger bril worden toegevoegd. Tommy Hilfiger brillen op sterkte zijn ook verkrijgbaar met grijze, bruine of groene lenstinten. U kunt ook meekleurende glazen op sterkte bestellen.

Ontdek onze selectie Tommy Hilfiger zonnebrillen hier in de Brillen24 online shop of kom meer te weten over het merk Tommy Hilfiger!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!