Spiegelglazen

Spiegelglazen trekken de aandacht, terwijl uw eigen ogen een heerlijk mysterie blijven. Met een spiegelbril bescherm je je ogen tegen UVA- en UVB-stralen, terwijl je een fashion statement maakt. Ga voor deze look!

Toont 30 of 5462

Spiegelzonnebril - Absolute trend!

Voor de meest trendy zijn deze modeaccessoires een absolute must. En de groene of zilveren aviatorbril met spiegeleffect - een must. 

Waarom? Ze zijn sportief en geven elke outfit een nog stoerdere touch. Met een spiegelbril maak je een geweldige indruk, of je nu op vakantie bent aan het strand, op een cocktailparty op het terras of op een festivalweekend.

Welke spiegelkleuren zijn verkrijgbaar?

Spiegelglazen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: 

  • Goud,
  • Zilver, 
  • Groen, 
  • rood,
  • blauw.

Al onze spiegelzonnebrillen zijn voor 85% getint, ze zijn anti-UV, anti-kras en anti-stof (lotuseffect).

Voordelen van spiegelglazen

Wat maakt spiegelglazen zo speciaal? 
Niemand kan de ogen van de drager zien dankzij een gekleurde coating aan de buitenkant van het glas. Deze wordt erop gespoten om het dit effect te geven, het is dus geen gelijmde film. Het is dit detail dat al het prestige van de spiegelzonnebril maakt.

Uw gesprekspartner kan zichzelf in de glazen van uw bril zien - een effect dat de drager van deze bril een zeer coole uitstraling geeft. 
Brillen24 biedt een breed scala aan modellen voor mannen en vrouwen. Ze kunnen met of zonder correctie, enkelvoudig of multifocaal worden besteld.

Kies het juiste model

Als u een klassieke look wilt, kies dan voor een bril in vliegeniersstijl, zoals Glendale, Miramar of Palmdale
Maar veel andere modellen kunnen ook worden besteld met spiegelglazen. Het is belangrijk dat de tint van de glazen past bij de kleur van het model. Voor metallic monturen kiest u goud- of zilverkleurige spiegelglazen. Voor zwarte of grijze monturen, kiest u zilveren spiegelglazen. Als u een groene gespiegelde zonnebril wilt, heeft u een grote verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen. 
Het is aan u om uw nieuwe zonnebril te kiezen en te ontwerpen volgens uw stijl en wensen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!