Multifocale brillen


Een multifocale bril is nodig wanneer u de leeftijd van presbyopie hebt bereikt, meestal vanaf de leeftijd van 45 jaar. Het accommoderend vermogen van het oog neemt af, omdat het zich niet meer perfect aanpast aan verschillende kijkafstanden. 

Met deze brillenglazen kunt u niet alleen refractiefouten zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme corrigeren, maar ook van dichtbij goed zien.
Met dit type brillenglazen kunt u op elke afstand zien met slechts één bril, in tegenstelling tot traditionele leesbrillen.

Type en kwaliteit van onze glazen

Onze multifocale brillenglazen worden vervaardigd volgens de kwaliteitscontroleparameters die vereist zijn door de CE-normen en worden voor elke persoon op maat gemaakt volgens zijn specifieke behoeften op het gebied van visuele correctie.

Ze worden geproduceerd volgens het nieuwe "FREEFORM"-concept. Dit is een ultramoderne technologie, waarbij maximale aberraties aan de uiteinden van de glazen worden geëlimineerd. Het doel is de visuele kwaliteit te verbeteren en, bijgevolg, te investeren in comfort voor een betere aanpassing aan het glas. 

Met deze glazen kunt u de volgende resultaten bereiken :

 • Een panoramisch zicht voor ver zien in het bovenste deel van het glas
 • Een zachte tussenliggende overgangszone (40-80cm)
 • Een comfortabel gezichtsveld voor close-up op het onderste derde deel

Deze progressie biedt de volgende voordelen:

 • In tegenstelling tot de oudere generatie multifocale brillenglazen, zijn ze aanpasbaar aan monturen met een kortere glashoogte;
 • Een snelle en probleemloze aanpassing dankzij het lichte ontwerp van onze glazen.

Als u na een week of zo nog steeds niet aan uw multifocale glazen kunt wennen, neem dan contact op met onze klantendienst op support@brillen24.be

CONVENTIONELE MULTIFOCALE BRILLEN

BRILLEN24 MULTIFOCALE BRILLEN

Coating glas

Het kostte veel tijd en moeite om onze multifocale glazen te maken, naast een veeleisende en nauwkeurige studie op hoog niveau om onze nieuwe multifocale glazen te laten passen bij onze klanten. Nu voldoet elk detail aan onze strenge normen.

Brillen24 biedt ultramoderne multifocale glazen, getest vanuit elke hoek, vanaf 129,90 € (montuur + glazen)!

Naast deze exclusieve kwaliteit bieden wij ook glazen aan met een ultramoderne coating die de volgende beschermende lagen bevat

 • Lotus effect
 • Hydrofobische en oleofobische bescherming
 • Organische glazen
 • Anti-reflectie
 • Verharding (anti-kras)
 • UV-400 bescherming
 • Antistatisch

Al onze glazen voldoen aan de Europese normen, dus het polijsten en progressief maken van de glazen is een prioriteit als het gaat om het optimaliseren van het gezichtsveld op zowel afstand als dichtbij, speciaal ontworpen voor ons productieproces. 

Bij Brillen24 zijn onze unieke prijzen voor multifocale brillen inclusief montuur en glazen, hetzelfde geldt voor alle andere producten in ons assortiment. Vanaf € 129,90 exclusief verzending bieden wij u geharde multifocale glazen (antikras), met antireflectie, antistatisch en lotuseffect en verkleinde glazen volgens uw correctiewensen (met verdunningsindexen van 1,5 tot 1,74), evenals een ruime keuze aan monturen en glasvormen.

Hoe vult u het gedeelte correcties in wanneer u multifocale glazen bestelt

Uw oogmeting moet de volgende termen bevatten: Sfeer (Sph.), Cilinder (Cyl.), As (Ax.) voor zowel het rechter- als het linkeroog voor ver zien en ofwel de Additie (ADD) of correcties voor dichtbij zien.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!