Ontdek ons assortiment brillen in promotie. U vindt kwaliteitsbrillen nog goedkoper, dus trakteer uzelf op een lage prijs.

Promoties


Uw voordelen

Alle brillen zijn inclusief :

Geen verborgen kosten: Alle brillen zijn inclusief kwaliteitsglazen
Winkelen zonder risico: 30 dagen geld-terug-garantie


Toont 30 of 297

Promoties

Regelmatig bieden wij een extra korting op brillen van topkwaliteit: 
Monturen uit de catalogus en glazen met dezelfde zorg behandeld met 10%, 20% of 30% korting.

Profiteer van het koopje om uw brillengarderobe uit te breiden.

Voor Brillen24 hangt de kwaliteit van de glazen niet af van hun prijs. Wij besteden dezelfde zorg aan de vervaardiging van alle brillen die u bestelt, ongeacht de korting die u hebt verkregen.

Services zijn bij Brillen24 nooit uit het oog verloren. Een toegankelijke klantendienst die u kan helpen, niet alleen bij de keuze van het beste montuur, het beste medisch aangepast aan de correcties die aan u zijn voorgeschreven, maar ook en aan uw levensstijl. Aarzel niet om online te proberen en ons advies te lezen over hoe u uw montuur moet kiezen. Al deze diensten zijn gratis en een grote hulp. Als uw bril, ondanks alle zorg die besteed is aan de vervaardiging ervan, niet bij u past, heeft u 30 dagen de tijd om hem te ruilen dankzij onze garantie Ruilen of terugbetalen.

Brillen24 biedt regelmatig kortingen van 20 tot 40%, een uitstekende gelegenheid om nieuwe monturen te ontdekken, uzelf eens extra te verwennen met een origineler montuur of een montuur dat u niet zou hebben gedurfd of gewoon om een nieuwe bril, zonnebril of waarom niet met fotochromische glazen te kopen. Deze glazen zijn namelijk getint naargelang de lichtsterkte en geven u een echte winst aan comfort en welzijn met uw bril. Of u nu naar buiten gaat in de zon, ze worden snel donkerder zodat u geen last hebt van het licht, en wanneer u een donkerder gebied betreedt, worden ze lichter zodat u uw omgeving zo goed mogelijk kunt zien.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!