Verzending en levering


Na de productie wordt uw bril onmiddellijk verpakt en verzonden naar het adres van uw keuze. Het is eenvoudig, praktisch en veilig.

Deze levering garandeert een optimale bescherming om schade tijdens het verpakken te voorkomen.

Onze pakketten zijn speciaal gemaakt om één bril te bevatten en zijn schokbestendig, daarom ontvangt u één pakket per bril.

Voor de productie van kwaliteitsbrillen zijn wij verplicht om bepaalde productieschema's te respecteren. Nadat uw bestelling is goedgekeurd, duurt het ongeveer 15 tot 20 dagen om ze op het adres van uw keuze te krijgen: 5 tot 7 dagen voor de productie en de kwaliteitscontrole en ongeveer 12 werkdagen voor de levering en de douaneformaliteiten. Vertragingen zijn mogelijk en zijn meestal te wijten aan douaneformaliteiten, aangezien wij deze procedure niet kunnen beïnvloeden of controleren.

Uw bestelling wordt via DHL naar u verzonden en per traditionele post afgeleverd. U heeft de keuze om uw thuis- of werkadres op te geven.

Meer informatie vindt u in onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Distributie van de leveringstermijn Brillen24

Na de productie op maat wordt uw bril onmiddellijk verpakt en naar u verzonden (DHL en vervolgens uw landelijk postbedrijf). Het is snel, gemakkelijk en veilig.

Deze levering garandeert een maximale bescherming tegen beschadiging tijdens het transport.

Voor de productie van uw bril nemen wij enige tijd om de kwaliteit te behouden.

Het duurt ongeveer 5 dagen om de glazen te produceren:

  • Productie
  • Op maat snijden van uw bril
  • Behandeling van uw glazen (anti-kras en anti-reflectie)
  • Aanpassing van de glazen aan het montuur
  • Kwaliteitscontrole

Dan ongeveer 10 extra dagen voor eindcontroles en levering

  • Levering via luchtvervoer + douaneformaliteiten
  • Verzending van de glazen naar uw huis

Deze termijnen zijn met name afhankelijk van gevallen van overmacht of onbeschikbaarheid van de voorraad (zie algemene verkoopsvoorwaarden).

Als u multifocale glazen of getinte corrigerende glazen bestelt, is het mogelijk dat de levertijd met 3 dagen wordt verlengd, omdat dit een speciale productie vereist.

In geval van vertraging, aarzel dan niet om ons te contacteren op 0032 2 304 22 99 of schrijf ons naar support@brillen24.be

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!