Onze Producten


Oogheelkundige glazen hebben unieke eigenschappen voor elke persoon, variërend van type glas, correctie, dikte en coating.

De eerste vraag die u uzelf moet stellen voordat u een bril koopt is: Welk type glas heb ik nodig?

Enkelvoudige brillen

Zeggen de namen bijziendheid, verziendheid of astigmatisme u iets? Heeft u alleen een bril nodig voor ver zien? Of alleen een bril voor dichtbij? U kunt eenvoudig kiezen voor een bril voor enkelvoudig zicht.

Leer meer

Ontdek ons assortiment enkelvoudige brillen voor vrouwen

Ontdek ons assortiment enkelvoudige brillen voor mannen


Multifocale brillen

Na de leeftijd van 45 jaar treedt presbyopie op! Als u een bril nodig hebt die zowel verte- als dichtbijzicht corrigeert, zijn multifocale brillen de juiste keuze voor u.

Leer meer

Ontdek ons assortiment multifocale brillen voor vrouwen

Ontdek ons assortiment multifocale brillen voor mannen


Degressieve brillen

Uw vertezicht is perfect, maar u voelt nu al de behoefte aan intermediaire en nabijzicht correctie? Een degressieve bril kan helpen! 

Leer meer

Ontdek ons assortiment degressieve brillen voor vrouwen

Ontdek ons assortiment degressieve brillen voor mannen


Digital Relax bril, digitale ontspanning

In het dagelijks leven kunt u zich voortdurend ongemakkelijk voelen achter een computer door het licht van de schermen. Digital Relax glazen voorkomen vermoeide ogen en mogelijke oogziekten.

Leer meer

Bekijk onze Digital Relax brillen


Zonnebrillen

Brillen24 biedt een breed scala aan zonnebrillen en merkzonnebrillen zoals Ray-Ban, Persol en nog veel meer. Een zonnebril is een modeaccessoire dat een speciaal tintje geeft aan uw stijl en persoonlijkheid, maar het is ook een van de belangrijkste voorzorgsmaatregelen die u moet nemen voor uw visuele gezondheid. UV-stralen zijn het hele jaar door aanwezig, of het nu zonnig is of bewolkt. Combineer zaken met plezier en bescherm uzelf in stijl!

Leer meer

Ontdek ons assortiment zonnebrillen