Over onze zonnebrillen


Getinte glazen

Bij Brillen24 is het mogelijk om van elk model bril een zonnebril te maken. Hiervoor hoeft u alleen maar de kleur van uw glazen te kiezen. Wij hebben 500 verschillende modellen tot uw beschikking: alle glazen in onze catalogus zijn ook verkrijgbaar als zonnebril, met of zonder correctie.

Meer informatie over getinte glazen

Ontdek ons assortiment zonnebrillen met getinte glazen


Gradiënt glazen

Gradiënt glazen geven uw bril een subtiele en zeer elegante toets. Zonnebrillen met een kleurverloop geven uw zomerse look een bijzondere toets. Deze glazen zijn donkerder aan de bovenkant, zodat ze uw ogen beschermen tegen de UV-stralen van de zon, en lichter aan de onderkant, voor het lezen van een boek in het park, het menu op het terras, of gewoon voor een helder zicht op de loden plaat.

Zoals altijd bij Brillen24 zijn onze prijzen inclusief montuur en glazen, met of zonder correctie.

Meer informatie over gradiënt glazen

Ontdek ons assortiment zonnebrillen met gradiënt glazen


Spiegelglazen

Spiegelglazen trekken de aandacht, terwijl uw eigen ogen een mysterie blijven. Met een gespiegelde bril beschermt u uw ogen tegen UVA- en UVB-stralen en creëert u tegelijkertijd een modieus effect. Kies voor deze gedurfde en mystieke look!
Verkrijgbaar voor glazen met of zonder correctie.

Meer informatie over spiegelglazen

Ontdek ons assortiment zonnebrillen met Spiegelglazen


Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde glazen zijn zonnebrillen met een speciaal filter dat weerkaatst licht blokkeert en alleen bruikbaar licht doorlaat. Dit bevordert een niet-verblindend zicht met natuurlijke kleuren en contrast.
Verkrijgbaar voor glazen met of zonder correctie.

Meer informatie over gepolariseerde glazen

Ontdek ons assortiment zonnebrillen met gepolariseerde glazen


Fotochromische glazen

Fotochromische glazen zijn glazen die donkerder worden naargelang het natuurlijke licht van buiten. Deze glazen worden lichter of donkerder afhankelijk van de intensiteit van de ultraviolette stralen waaraan ze worden blootgesteld.
Geldig voor glazen met of zonder correctie.

Meer informatie over fotochromische glazen

Ontdek ons assortiment zonnebrillen met fotochromische glazen