Toont 30 of 362

Oakley - superieur sportief design

Functionaliteit en optiek in één - dat was het leidende principe van de jonge Jim Jannards toen hij in 1975 het merk Oakley lanceerde. Sindsdien heeft Oakley atleten in alle sporten voorzien van uitzonderlijke bescherming en de beste prestaties. Oakley biedt een perfect op elkaar afgestemd sportief design, gecombineerd met de hoogste kwaliteit en maximaal comfort. Het futuristische design en de "O" op de veren zijn kenmerkend voor Oakley brillen.

Alledaagse sport

Naast zonnebrillen en sportbrillen voor surfers, racefietsers, snowboarders en vele anderen, brengt Oakley ook brillen op sterkte op de markt. Geïnspireerd door sportdesign, zijn ook de Oakley brillen op sterkte ontworpen volgens de leidraad van het merk Oakley. De Oakley lijn is uitgebreid en laat niets te wensen over op het gebied van montuur vormen en kleuren. Of het nu gaat om effen zwart met een smal montuur of een opvallend two-tone design, dames en heren vinden hier wat ze zoeken! Ontdek de nieuwste Oakley brillen tegen eerlijke prijzen en met een geweldige service. Kies het Oakley montuur dat bij u past en voeg glazen van hoge kwaliteit toe die passen bij uw voorschrift en uw behoeften.

Online Bestellen

Bestel je nieuwe Oakley brillen met glazen die bij je correcties passen. De glazen worden op je montuur gezet en direct naar je toe gestuurd. Als uw Oakley u niet bevalt, kunt u hem binnen 30 dagen naar ons terugsturen. Als u vragen heeft over het bestelproces of Oakley brillen, neem dan contact op met onze klantendienst.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!