Hugo Boss

De diversiteit van de BOSS brillencollectie laat geen wens onvervuld als het gaat om design en kleur.

Hugo Boss Hugo Boss
Toont 30 of 214

Hugo Boss - designerbrillen met merkkwaliteit

Opgericht in 1924 door Hugo Ferdinand Boss, is HUGO BOSS, met zijn wortels in Metzingen, vandaag de dag een van de bekendste en meest gewilde Duitse modebedrijven. HUGO BOSS biedt verschillende labels voor verschillende doelgroepen. De collecties van het merk BOSS belichamen edele en elegante luxe. Hoogwaardige ontwerpen en materialen zijn ook terug te vinden in de BOSS brillen. 

De drager van BOSS brillen geeft blijk van smaak en inzicht in stijl. De exclusieve details en eenvoudige elegantie van de BOSS brillencollecties heffen de grenzen op tussen vrije tijd en werk.

Uw BOSS bril op sterkte

Een zeer populair model is de BOSS 0640, die vooral populair is bij de jongere generatie. U vindt de BOSS 0640 in verschillende montuurontwerpen en kleuren. Brildragende vrouwen zijn vooral dol op het model BOSS 0687 met zijn cat-eye glazen. De zachte vorm van de BOSS 0687 en de naar boven getrokken montuurpunten flatteren de trekken van het vrouwengezicht. Je vindt dit BOSS montuur in klassieke kleuren, maar ook als transparant montuur in lichte pasteltinten. Naast deze extravagante BOSS brillen biedt het succesvolle merk ook een ruime keuze aan zonnebrillen.

Dit maakt de tijdloze BOSS brillenmonturen tot een trouwe metgezel voor dagelijks gebruik.

Kies uw favoriete BOSS brillen en krijg glazen die bij uw correcties passen. Het enige wat u nodig hebt, zijn de waarden op uw voorschrift. Ook inbegrepen in de prijs is een antireflecterende coating, een harde laklaag, een UV-beschermingsfilter en een Clean-Coat coating. Andere opties, zoals premium multifocale glazen of een lotuseffectcoating, kunnen eenvoudig tijdens het bestelprocesworden toegevoegd. Binnen een paar dagen wordt uw individuele BOSS bril met sterkte bij u thuis afgeleverd. Als u vragen heeft over hoe u uw bril kunt bestellen of over BOSS brillen, neem dan contact met ons op via onze klantendienst.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!