Fotochromische glazen

Fotochrome glazen zijn hoogwaardige glazen - de technologie zorgt ervoor dat het glas donkerder en lichter wordt, afhankelijk van de intensiteit van het licht waaraan het wordt blootgesteld. Zo hoeft u in de zomer niet voortdurend van een bril op sterkte naar een zonnebril te wisselen. Een complete oplossing en een geweldige inspiratie voor uw ogen.

Toont 30 of 5432

Fotochromische glazen

Fotochrome glazen zijn brillenglazen die meekleuren naar gelang van het natuurlijke licht buiten. Ze kunnen snel donkerder of lichter worden afhankelijk van de mate van ultraviolet licht waaraan ze worden blootgesteld. Buiten kan de maximale tint van de brillenglazen variëren naar gelang van de temperatuur.

De glazen kunnen zowel binnen als buiten worden gedragen en beschermen uw ogen tegen UVA- en UVB-stralen, onzichtbaar maar aanwezig, zelfs bij heel weinig zon, en tegen verblinding, waardoor u een uitzonderlijk visueel comfort hebt.

De fotochromische coating kan bij alle correcties worden aangebracht. Hij is verkrijgbaar met onze enkelvoudige en multifocale glazen. Het fotochrome glas is, net als getinte glazen, niet geschikt voor extra dunne glazen. (index : 1,74)

U kunt kiezen uit twee kleuren: 

  • Grijs
  • Bruin

Brillen24 biedt fotochromische glazen aan met een bereik van 0 (klasse 0 is 10% getint) tot 3 (85% getinte glazen die een goede zonbescherming bieden).

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!