Gaming brillen

Met onze stijlvolle gamingbril beschermt u niet alleen uw ogen tegen schadelijk blauw licht, maar verbetert u ook uw prestaties voor de pc of console. Vanaf €69,90 kunt u uw nieuwe gamerbril met blauwlichtfilter krijgen, met of zonder correcties.

Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht % Bijna uitverkocht
Brillen24
 Lato - mat zwart
Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht % Bijna uitverkocht
Brillen24
 Utrecht - zwart/havana
Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht Bijna uitverkocht
Brillen24
 Kuba - zwart
Toont 50 of 50

Gaming brillen bij Brillen24

Gaming-brillen worden steeds populairder onder gamers, omdat ze de ogen ontlasten bij het gebruik van digitale apparaten en schermen en zo zorgen voor comfortabeler en gerichter gamen. 

Heeft een gaming bril zin?

Vandaag de dag brengen vooral gamers meerdere uren per dag door voor schermen, tv's en smartphones. Het intensieve gebruik van deze digitale apparaten legt een enorme druk op onze ogen. Dit is de reden waarom veel gamers een gaming bril willen kopen. Maar heeft een gaming bril echt zin? Ja, want onze gamingbrillen zijn uitgerust met een blauwlichtfilter dat uw ogen ontlast en beschermt tegen ultraviolette straling. De voordelen van deze blauwlichtfilterende brillen zijn onder meer de vermindering van visuele storingen als gevolg van verblinding of glanseffecten. Onze gaming brillen verbeteren ook uw reactievermogen en verhogen uw prestaties. Ze beschermen dus niet alleen uw ogen, maar helpen u ook beter te spelen en u te concentreren. Een bril die blauw licht filtert is daarom absoluut verstandig voor alle gamers.

Hoe werken gamer brillen?

Een gamerbril werkt met een blauwlichtfilter, die het door beeldschermen en monitoren uitgezonden HEV-licht wegfiltert en zo helpt uw ogen te ontlasten. Ze voorkomen ook dat de ogen snel vermoeid raken door zogenaamd strooilicht. Smartphones, tablets, videogamers, tv's, monitoren en led-lampen stralen kortgolvig blauw licht uit. Dit verschijnsel is onzichtbaar, maar kan over een langere periode oogpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen veroorzaken. Om technische redenen hebben onze glazen met een blauwlichtfiltercoating een lichte blauwe restreflectie op de glazen en een zeer geringe bruine basistint. Deze lichte tint verbetert de perceptie van contrast bij het bekijken van schermen en monitoren.

Zijn gamerbrillen ook op sterkte verkrijgbaar?

Als u een bril draagt, kunt u uw gamingbril zoals gewoonlijk met uw individuele voorschrift bij Brillen24 kopen. De blauwlichtfiltercoating kan worden gecombineerd met enkelvoudige brillenglazen en met werk- of multifocale brillenglazen. Als u eigenlijk geen bril draagt, of als u bijvoorbeeld contactlenzen draagt, kunt u uw bril met blauwlichtfilter gewoon zonder voorschrift kopen. Om uw ogen zo goed mogelijk tegen HEV-licht te beschermen, is een spelbril in ieder geval een must.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!