Brillen met neuspads

Brillen met neuspads passen zich perfect aan je neus aan, waardoor ze heel comfortabel zitten. Ontdek onze ruime keuze - vanaf €39,90.

Zonnebrillen met neuspads

Vind je nieuwe zonnebrillen met neuspads en ontdek de vele voordelen.

Toont 60 of 528

Online een bril met neusvleugels kopen tegen een geweldige prijs

Brillen met neuspads zijn niet alleen opvallend, ze zijn ook erg praktisch. Neuskussentjes worden meestal gemonteerd op brillen van metaal, titanium of roestvrij staal. Een kunststof bril integreert de neuskussentjes bijna altijd in het montuur en daarom zijn kunststof brillen met neuskussentjes zeldzaam. Het neuskussentje van een bril zorgt ervoor dat je bril optimaal op je neus rust. In onze online shop vind je een ruime keuze aan brillen met neuspads. Ontdek de verscheidenheid aan modellen met neuspads en bestel uw nieuwe favoriete model zonder risico bij Brillen24!

Voordelen van brillen met neuspads

Een bril met neuspads biedt een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat de bril individueel aan je gezicht kan worden aangepast. Bovendien zitten brillen met neuspads zeer comfortabel op de neus en geven ze geen drukpunten. Over het algemeen zijn brillen met neuspads lichter dan andere modellen. Bovendien zijn neuspads gemakkelijk te vervangen. Als je neuspads bijvoorbeeld te groot zijn, kun je ze vervangen door kleinere. Je kunt de neuspads ook na een paar jaar vervangen om je bril een nieuwe glans te geven.

Gemakkelijk online brillen met neuspads bestellen

Bij Brillen24 kunt u uw bril met neuspads naar wens samenstellen. Hiervoor heeft u uw huidige zichtwaarden nodig, die u kunt vinden in uw oogzorgrecept. Natuurlijk kunt u ook een bril zonder correctie bestellen.

Als je eenmaal het perfecte montuur voor je neusvleugels hebt gevonden, kun je nog een optionele tint kiezen om van je bril met neusvleugels een zonnebril met neusvleugels te maken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren tinten, tinttypes en tintintensiteiten. Bovendien kun je je neuspads zonnebril voorzien van een lotus coating of een blauw licht filter.

Online je bril met neusvleugels uitproberen

Als je niet kunt kiezen tussen verschillende brillen met neuspads, gebruik dan gewoon onze online proefversie en vind het model van je dromen virtueel! Om een beter idee te krijgen van welke bril met neusvleugels het beste bij je past, upload je gewoon een foto van jezelf en probeer je jouw favorieten online.

Als je een bril met neuspads hebt gevonden die bij je past, bestel je hem gewoon en sturen we je nieuwe bril met neuspads op. Als het model niet bij je past, heb je 30 dagen retourrecht.

Bekijk ook onze zonnebrillen met neuspads.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!