Brillen voor brede gezichten

Heeft u een breed gezicht? We hebben een selectie van brillenmodellen die perfect passen bij de vorm van uw gezicht. Ontdek brillen voor brede gezichten vanaf 39,90 €.

Toont 60 of 752

Koop brillen voor brede gezichten online

Mensen die een bril dragen en een breed gezicht hebben, staan voor een bijzondere uitdaging bij het kopen van een bril, omdat veel brillenmodellen simpelweg te klein zijn voor een breed gezicht. Dit heeft een negatieve invloed op het draagcomfort, omdat te kleine brillen monturen op de slapen drukken. Bovendien hebben brede gezichten het probleem dat brillen, vanwege hun horizontale pasvorm, de breedte van het gezicht benadrukken. Er zijn dus enkele aspecten om rekening mee te houden bij het kopen van een bril. 

Brillen voor brede hoofden bij Brillen24 

We hebben meer dan 500 brede brillen in ons assortiment, ideaal voor brede gezichten dankzij hun frontbreedte van meer dan 141 mm. Subtiele brillen die de breedte van het gezicht niet verder benadrukken, zijn bijzonder gunstig. De beste manier om dit te bereiken is door monturen zonder rand, delicate metalen glazen of subtiele plastic monturen in discrete kleuren te gebruiken. Monturen met patronen op de veren zijn ook een goede keuze omdat ze de aandacht een beetje afleiden. Brede brillen met smalle glazen zien er ook gunstig uit omdat ze het gezicht optisch langer en slanker maken