Brillen voor smalle gezichten

Heeft u een smal gezicht? We hebben een selectie van brillenmodellen die perfect passen bij de vorm van uw gezicht. Ontdek brillen voor smalle gezichten vanaf 39,90 €. 

Toont 60 of 84

Koop brillen voor smalle gezichten online 

Mensen die een bril dragen en een smal gezicht hebben, worden geconfronteerd met een speciale uitdaging bij het kopen van een bril, omdat veel brillenmodellen simpelweg zijn ontworpen voor bredere gezichten. Smalle gezichten hebben dan het probleem dat bredere brillen niet perfect passen en de vorm van het gezicht niet flatteren omdat de buitenranden te ver uitsteken. Een oplossing is het aanbieden van speciale brillen voor smalle gezichten: deze modellen hebben een frontmaat van minder dan 130 mm en zijn ideaal voor smalle gezichten. 

Kleine brillen voor smalle gezichten - de perfecte match! 

Als u een smal gezicht heeft, moet u altijd kiezen voor kleine monturen die niet de aandacht trekken van de delicate kenmerken van uw gezicht. Gelukkig vindt u bij Brillen24 meer dan 100 modellen die ideaal zijn voor smalle gezichten dankzij hun kleine front. Kleine brillen met hoge glazen zijn bijzonder voordelig omdat ze uw smalle gezicht perfect accentueren en het niet te lang doen lijken. Het is ook raadzaam om te kiezen voor delicate metalen monturen of monturen zonder rand, omdat gekleurde acetaat monturen al snel te dominant kunnen lijken. Maar ook transparante of delicate plastic glazen zijn geschikt voor smalle gezichten. 

Ideale brillen voor een smal gezicht 

Als u al brillen heeft die perfect passen bij uw smalle gezicht, kunt u eenvoudig de maat van de bril meten. Op onze productpagina's kunt u direct onder de afbeelding van het product zien of de frontmaat overeenkomt met uw vorige bril. Als u nog steeds niet zeker weet of het gewenste model bij u past, kunt u onze virtuele pasmethode gebruiken. Zodra u een model heeft gekozen, kunt u kiezen voor kwaliteitsglazen op sterkte en extra's toevoegen zoals een lotuscoating of een blauwlichtfilter. In een mum van tijd heeft u een bril die perfect past bij uw smalle gezicht en ideaal is voor uw levensstijl