Enkelvoudige brillen

Uw bril is een manier om uw persoonlijke stijl uit te drukken. Van klassiek tot vintage, met of zonder correctie, u vindt de bril die u een onweerstaanbare look geeft.

Toont 30 of 1538

Enkelvoudige brillen - Een onmisbare metgezel

Het hebben van een bril betekent niet een sluier over uw glamour. Integendeel! Veel monturen zijn ware modeaccessoires. En voor de prijs die wij bieden, zal uw brillengarderobe snel rijker zijn.

Uw bril. Zoveel meer dan een bril!

Ze zijn zowel een onmisbaar medisch hulpmiddel als een zichtbaar, zelfs flitsend, onderdeel van uw look. Zo belangrijk is de keuze ervan. 
Om u te helpen heeft Brillen24 een aantal hulpmiddelen op de site gezet: 

  • advies over hoe u uw montuur moet kiezen,
  • een online probeermodule, 
  • en vooral een catalogus met meer dan 250 modellen en 500 mogelijke combinaties van monturen, kleuren en tinten glazen. 

Aarzel niet om onze beste verkopen te raadplegen, de modellen die ons het meest bevallen of die door onze klanten worden geprefereerd, onze collectie nieuwigheden, om alles te volgen wat momenteel in de mode is, of zonnebrillen om uw ogen doeltreffend te beschermen.

Bij Brillen24 is ook een hele reeks diensten inbegrepen in één enkele prijs, een klantendienst die u op elk moment en tijdens uw hele bestelling helpt, een garantie van 30 dagen 100% omruiling of geld-terug gedurende dewelke u uw bril zonder verbintenis kunt uitproberen.

Tot slot, om uw ogen beter te beschermen en te voorkomen dat u moet jongleren tussen verschillende brillen, kunt u kiezen voor multifocale glazen, van uitstekende kwaliteit en altijd met dezelfde antireflectie-, antikras- en antivlekkenbehandelingen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!