Multifocale brillen

Modieuze multifocale brillen tegen geweldige prijzen. Bekijk onze brede selectie multifocale brillen voor dames in een verscheidenheid aan kleuren en vormen. Bestel ze gewoon thuis. Uw bril en uw stijl gaan hand in hand. Als we de leeftijd van presbyopie bereiken, veranderen de behoeften van onze ogen en heeft u misschien twee verschillende correcties nodig, een voor dichtbij zien en een voor veraf zien. Brillen24 biedt u monturen in alle stijlen, vormen, kleuren, die kunnen worden uitgerust met de nieuwe generatie multifocale glazen.

Toont 30 of 1535

Multifocale brillen - Comfortabele en optimale visuele prestaties op alle afstanden

Wanneer presbyopie optreedt, moet u uw bril aanpassen om zowel veraf als dichtbij te kunnen zien. Dit is een uitstekende gelegenheid om uzelf te trakteren op een nieuw, eleganter en verfijnder montuur.

Of u nu al een visuele correctie hebt of niet, na uw veertigste gaat uw zicht op korte afstand over het algemeen achteruit. De lens verliest namelijk zijn elasticiteit. Het vervormingsvermogen wordt minder en het accommodatievermogen neemt af. Het beeld wordt niet meer correct op het netvlies weerkaatst en het zicht wordt wazig. Een correctie voor dichtbij zien is noodzakelijk om uw visueel comfort te verbeteren. En als u al een correctie heeft, zijn multifocale brillenglazen de meest geschikte oplossing.

Brillen24 biedt u een breed scala aan brillen met multifocale glazen. Aarzel niet om onze nieuwe producten te bekijken, evenals onze promoties. Welk assortiment u ook kiest, de bijbehorende service is altijd even doeltreffend, met name de 30 dagen garantie "omgeruild of terugbetaald", tijdens welke u uw bril vrijblijvend kunt uitproberen.

Multifocale brillen staan erom bekend erg duur te zijn. Bij Brillen24 is dat niet het geval! 

Daarom kunt u het zich veroorloven om meerdere paren te hebben die passen bij uw outfits en uw huidige stemming: brillen zijn namelijk modeaccessoires op zich geworden en u kunt jongleren tussen verschillende paren die passen bij uw stemming. Bovendien belet niets u om voor deze prijs een bril te hebben op elke strategische plaats waar u hem nodig hebt: op kantoor, in uw woonkamer, in de keuken, in de auto, in uw handtas...

En om uw optische uitrusting te perfectioneren heeft u bij Brillen24 de mogelijkheid om voor dezelfde prijs uw gecorrigeerde zonnebril te bestellen of te kiezen voor gepolariseerde glazen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!