Rode brillen

Een rode bril is een blikvanger en geeft een speciale gloed. Ontdek een rode bril met correctie vanaf €39,90.

Rode zonnebrillen

Vind je nieuwe zonnebril, kies de kleur van je keuze en maak een stijlvol statement.

Toont 60 of 64

Koop rode brillen online bij Brillen24

Rode brillen zijn onmisbaar voor alle liefhebbers van trendy brillen. De kleur van liefde is perfect om je dag op te fleuren. Brillen24 biedt je een ruime keuze aan rode brillen in verschillende tinten. Schaf nu een trendy rood exemplaar aan voor je neus en voeg een vleugje lef toe aan je stijl.

Liever een minder opvallende kleur? Ontdek ook onze koperkleurige brillen of kies voor een roze model!

Subtiel of opvallend - rode brillen bieden een scala aan opties

Je hebt de keuze: of je nu gaat voor een montuur met een opvallend rood gezicht of een subtielere variant in elegant bordeaux, je zult zeker bewondering oogsten. Rode accenten op de pootjes of aan de voorzijde zijn ook opvallend, vooral in combinatie met een gouden montuur. Rode kleurovergangen, van helder rood tot subtiel roze, zijn ook zeer geliefd.

Rode brillen op maat volgens jouw wensen

Je kunt je rode bril bestellen met of zonder voorgeschreven glazen. Bovendien heb je de keuze tussen enkelvoudige brillen, multifocale brillen of werkgereedschap brillen. Daarnaast kun je ze voorzien van een Lotus coating die stof en water afstoot. Als je veel met digitale schermen werkt, raden we aan om ze te voorzien van een blauwlichtfilter.

Wil je je rode bril ook als zonnebril dragen? Geen probleem - je kunt onze rode brillen voorzien van een door jou gekozen tint. Kies eenvoudig uit verschillende kleuren en tintintensiteiten voor de zonnebril van je dromen. Kies tussen een enkele tint, een verlooptint, een spiegelende tint of een gepolariseerde tint, en selecteer een van de zeven verschillende tintkleuren!

Welke rode bril past bij mij?

Om ervoor te zorgen dat je rode bril perfect bij je past, houd je rekening met de vorm van je gezicht bij de aankoop. De gouden regel is dat tegenpolen elkaar aantrekken. Ronde rode brillen verzachten hoekige gezichten, terwijl rechthoekige rode brillen meer relief geven aan ronde gezichten.

Dankzij onze online pasfunctie kun je nauwkeurig controleren of de rode brillen die je hebt gekozen echt goed bij je gezicht passen.

Ontdek ook onze rode zonnebrillen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!