Online een zonnebril kopen is eenvoudig!

Is dit de eerste keer dat u een corrigerende zonnebril online bestelt? Dan heeft u een uitstekende beslissing genomen, want bij Brillen24 kunt u uw nieuwe zonnebril perfect aanpassen aan uw behoeften en er uw eigen unieke item van maken. De configuratie is heel eenvoudig. Wij begeleiden u door ons bestel proces.


1. Vind het model van uw keuze

Het voordeel van online kopen is de ruime keuze. U kan de zonnebril van uw dromen kiezen uit meer dan 5000 modellen. Heeft u nog geen keuze gemaakt? Dan zijn er drie belangrijke punten om rekening mee te houden bij het maken van uw keuze.


Filter: dankzij onze praktische filter functie kunt u filteren op materiaal, vorm, kleur, enz. En uw zoekresultaten beperken. Zo behoud u het overzicht en is de beslissing makkelijker te nemen.

Huidige bril: heeft u al een bril die perfect bij u past? Bestel dan hetzelfde montuur in de kleur van uw keuze.

Aanpassen: dankzij onze virtuele aanpas service kun u in een paar klikken zien welke zonnebril het beste bij uw past.


2. Vind de perfecte tint

Bij Brillen24 kunt u kiezen uit een breed scala aan tinttypes, tintintensiteiten en tintkleuren. Om de ideale tint te kiezen, moet u rekening houden met de volgende punten.


Vereisten: de juiste tint zal u helpen uw dagelijkse leven door te komen zonder verblind te worden. Welke tint voor u geschikt is, hangt af van uw dagelijkse activiteiten. Onze gids "Welke tint voor welke activiteit?" helpt u bij uw beslissing.

Brilmontuur: de beste tint past bij u gekozen brilmontuur. Voor veel modellen kun u gewoon op de verschillende tinten klikken en de harmonie tussen de glazen en het montuur controleren.


3. Uw lenzen configureren

Geweldig, u heeft het model van uw dromen gevonden en de juiste tint gekozen. Voor perfect zicht hoeft u nu alleen nog maar de juiste glazen te kiezen. Er zijn maar een paar stappen.


Visuswaarden: u vindt uw visuswaarden op je brilrecept. U kunt ze zelf invoeren, downloaden of overnemen van uw klanten account. Als u uw gezicht waarden niet weet of als ze meer dan twee jaar oud zijn, moet u eerst een afspraak maken voor een oog test.

Glasdikte: wij adviseren de ideale glasdikte op basis van uw oogheelkundige waarden. De vuistregel is: hoe dunner de lens, hoe beter het resultaat.

Afwerking: in het laatste stadium kun u de lens verfijnen met een Lotus coating om uw zonnebril een perfecte afwerking te geven.


4. Voltooi uw bestelling

Heeft u het model van uw dromen gekozen, de juiste tint geselecteerd en uw glazen geconfigureerd? Controleer dan alles nog een keer in het winkel mandje. In de laatste stap hoeft u alleen nog maar ue afleveradres en betaalmethode te kiezen, en wij bezorgen uw nieuwe zonnebril met een gerust hart bij uw thuis.


Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!