Oogtest bij een professional

Heeft u een nieuwe bril nodig of wilt u uw zicht laten controleren? Maak dan nu een afspraak voor een oogtest bij een van onze partner-opticiens van Essilor.

  • Ervaren opticiens nemen de tijd voor u op locatie.
  • State-of-the-art meetapparatuur om uw huidige visuele waarden te bepalen.
  • Nauwkeurige meetresultaten voor uw nieuwe bril.
  • De oogtest is tegen betaling.

Hoeveel kost een oogonderzoek?

De kosten voor een oogonderzoek worden onafhankelijk bepaald door de partner-opticiens van Essilor en kunnen dus variëren per partner-opticien. Brillen24 heeft geen invloed op deze kosten. U kunt natuurlijk telefonisch informeren naar de kosten bij de partner-opticien van Essilor van uw keuze voordat u een afspraak maakt. De kosten van het oogonderzoek kunnen niet worden afgetrokken van uw online aankoop bij Brillen24.

Hoe vaak zou u een oogonderzoek moeten ondergaan? 

De visuele prestaties van het oog veranderen over het algemeen geleidelijk en onopgemerkt. Daarom raden we aan om elke twee jaar een oogonderzoek te laten doen. Als u eerder merkt dat uw zicht achteruitgaat, zou u direct een opticien moeten raadplegen. Maak meteen een afspraak bij een partner-opticien van Essilor bij u in de buurt en doe uw ogen en uzelf een plezier.

Daarom is de oogtest zo belangrijk

Gezonde ogen en goed zicht zijn geen kwestie van leeftijd. Een oogonderzoek geeft u inzicht of de sterktes van uw brillenglazen nog actueel zijn of dat uw ogen verslechterd zijn.

  • Goed zicht verhoogt de veiligheid tijdens het rijden.
  • Correcte visuele sterktes vergemakkelijken het werk aan het scherm.
  • Hoofdpijn kan het gevolg zijn van visuele problemen of onjuiste sterktes.

Tips voor uw oogonderzoek

De prestaties van onze ogen veranderen niet alleen gedurende ons leven, maar ook gedurende de dag. Om een nauwkeurig resultaat te krijgen, moet u dus zo ontspannen mogelijk naar de oogtest gaan en de nodige tijd nemen. Als u contactlenzen draagt, dient u deze 24 uur voor het oogonderzoek uit te doen, omdat ze de ooggeometrie kunnen beïnvloeden en het meetresultaat kunnen vertekenen. Bovendien moet u, indien van toepassing, uw oude bril meenemen en uw voorschrift voor het oogonderzoek.

Wat gebeurt er na de oogtest?

Na het oogonderzoek heeft u de actuele sterktes van uw brillenglazen en kunt u uw nieuwe montuur kiezen uit het ruime assortiment van Brillen24. Zodra u het model van uw dromen heeft gevonden, kunt u in de volgende stap uw visuele waarden invoeren of een foto van uw voorschrift uploaden. Wij raden u brillenglazen aan die zijn afgestemd op uw sterktes. Met slechts een paar klikken kunt u zo vanaf € 39,90 uw nieuwe droombril samenstellen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!