Emporio Armani

Toont 60 of 135

Emporio Armani brillen - eenvoudige elegantie

Al bijna 40 jaar is Giorgio Armani op weg naar succes met de luxemerken Emporio Armani en Giorgio Armani. De jonge lijn van Emporio Armani biedt liefhebbers van ingetogen elegantie een ongelooflijke verscheidenheid aan verfijnde brillen. De Armani-brillencollectie, met haar rechte lijnen, stijlvolle kenmerken en uitstekende kwaliteit, spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Emporio Armani brillen zijn gemaakt voor modebewuste mensen die de voorkeur geven aan een eenvoudig ontwerp. De collectie bestaat uit Emporio Armani brillen en zonnebrillen. Het ontwerp is origineel en elke Armani-bril draagt het kenmerkende Emporio Armani adelaarsteken.

Emporio Armani bril met glazen op sterkte

De brillenmodellen in de Emporio Armani collectie met corrigerende glazen zijn typisch Armani: heldere lijnen en sobere elegantie. Dankzij de discrete kleuren in de monturen en het eenvoudige ontwerp met volle of halve maanmonturen zijn de brillen van Emporio Armani bijzonder populair bij mannen en vrouwen. Voor wie het liever wat flitsender heeft, biedt de Armani-brillencollectie tweekleurige modellen of modellen met gevlekte patronen. De modellen van de Emporio Armani Transparant lijn zijn exclusief en trendy. Lichte kleuren in een transparant kunststof montuur met zeer dunne metalen veren kenmerken deze jonge brillenmodellen.

Bestel uw Emporio Armani bril bij Brillen24.

Kies gewoon online het montuur dat het beste bij u past en ontvang gratis kwaliteitslenzen die bij uw zicht passen. De prijs van uw Emporio Armani bril op sterkte omvat ook een harde laklaag en een super anti-reflecterende coating. U kunt ook extra diensten bestellen zoals multifocale glazen of gekleurde glazen voor Emporio Armani-monturen tegen een kleine meerprijs. De glazen van uw Emporio Armani bril worden in een gecertificeerd atelier in Duitsland op het montuur gemonteerd. Wij sturen u de afgewerkte Armani-bril binnen twee weken met een recht van retour van 30 dagen. Heeft u vragen over het bestelproces bij Brillen24 of over onze brillen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de telefonische klantenservice of stuur ons uw probleem per e-mail. Onze gediplomeerde opticiens helpen u zo snel mogelijk.

U vindt ook een selectie van Emporio Armani zonnebrillen en Emporio Armani multifocale zonnebrillen in de online shop van Brillen24, of meer informatie over het merk Emporio Armani. 

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!