Extravagant Eyewear

Of het nu gaat om een ongewoon patroon, een felle kleur of een bijzondere vorm - met deze glazen trekt u zeker de aandacht.

Extravagante zonnebril

U kunt onze heldere glazen ook als zonnebril dragen.

Toont 43 of 43

Extravagante bril "Extravagant Eyewear" bij Brillen24

In onze trend "Extravagante brillen" presenteren wij u onze meest originele en opvallende brillenmodellen. De focus ligt hier op de vorm van de bril. Of het nu gaat om een XXL bril, een model met veel hoeken of een montuur in de vorm van een extreme cateye, deze trend is perfect voor iedereen die graag een statement maakt.

Wie kan een extravagante bril dragen?

Onze extravagante brillen zijn stuk voor stuk echte blikvangers. Omdat de vormen erg ongebruikelijk kunnen zijn, is het belangrijk om uw gezichtsvorm te kennen. Zo kunt u gemakkelijk bepalen welke modellen perfect voor u zijn. Bedenk bij het kiezen van uw nieuwe bril dat tegenstellingen elkaar aantrekken. Met andere woorden, als u een rond gezicht hebt, zullen vierkante monturen, zoals Cateye-brillen en zeshoekige modellen, u goed staan. Heb je een hoekig gezicht, dan passen ronde en ovale monturen perfect bij je. Voor ovale gezichten is het nieuws goed: alle brilvormen zijn geschikt voor dit type gezicht.

Tip: Als u van gedurfde vormen houdt, moet u ook eens kijken naar onze Geometric Designs brillen trend. U vindt er een grote selectie geometrische ontwerpen die dit jaar absoluut in zijn. U kunt ook onze Statement Shapes zonnebrillen trend bekijken. Hier vindt u trendy Statement zonnebrillen in verschillende vormen en kleuren.

Koop een stijlvolle bril online bij Brillen24

Bij Brillen24 kunt u uw nieuwe bril helemaal naar wens samenstellen. Kies gewoon uw favoriete model en kies vervolgens of u een bril op sterkte of een zonnebril wilt. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, tinttypes en tintintensiteiten. U kunt uw extravagante bril uitrusten met of zonder glazen op sterkte en eventueel voorzien van een lotuscoating of dunnere glazen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!