De jaren 70 zijn terug! Ook in de brillenmode maakt het discotijdperk een comeback in de vorm van overdreven oversized monturen. In combinatie met vierkante vormen, hoogglanzend, transparant of gevlekt acetaat zijn de trendy modellen van echte blikvangers.

Finest 70s

Toont 16 of 16

Finest 70s bij Brillen24

Groot, groter, jaren 70! Bij Brillen24 kunt u dezetrend in brillen niet missen. Onze Finest 70s, in de stijl van het disco-decennium, zijn dit jaar opvallend. Oversized brillen hebben het potentieel om echte bestsellers te worden na het seizoen.

Retro jaren 70 brillen

Het motto van brillen uit de jaren 70 is: more is more. Extra grote monturen met hoekige vormen van acetaat of metaal zijn de kenmerken die deze retro jaren 70 bril zo bijzonder maken. Het kleurenrijk van deze glazen is klassiek eerder in neutrale kleuren. Transparant, gevlekt in bruine tinten of met zwarte lijsten, alles is hier weergegeven. Met een grote bril uit de jaren 70 kunt u uw gezicht een extra uitdrukking geven, want de oversized modellen versterken uw gezicht. Als u houdt van de looks van de afgelopen decennia, dan vindt u in de Retro Vibes brillen trend van dit jaar nog andere stijlen die u zeker zullen bevallen.

De juiste bril uit de jaren 70 vinden

Bij Brillen24 hebben wij een selectie van jaren 70 brillen voor vrouwen en jaren 70 brillen voor mannen samengesteld in onze Finest 70s. Als u een rond of ovaal gezicht heeft, passen de vierkante modellen bijzonder goed bij u. Deze vorm geeft uw gezicht een hardere rand en maakt uw look compleet. Voor mensen met hoekig gezicht raden wij een oversized model met ronde glazen aan. Deze bril uit de jaren 70 verzacht uw gezicht. Brillen24 biedt een online fototestservice waar u onze verschillende modellen kunt uitproberen.

Een bril uit de jaren 70 kopen

Met de jaren 70 brillen van Brillen24 bent u dit jaar absoluut in stijl. U kunt onze glazen met of zonder correctie online bestellen. Als u uw nieuwe It-stuk als zonnebril wilt gebruiken, hebt u de mogelijkheid om zonnenglazenaan uw bestelling toe te voegen. De kleurrijke tinten van Brillen24 in groen, rood, geel of blauw zijn bijzonder stijlvol.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!