Transparante glazen in zachte tinten zijn een absolute hit. Met klassieke, eenvoudige vormen ligt de nadruk op de kleur - en op uw gezicht. Zachte tinten flatteren uw gezicht met delicate contrasten en zijn tijdloos mooi.

Transparence Soft

Transparence Soft Transparence Soft
Toont 2 of 2

Transparence Soft van Brillen24

De glazen in de Transparence Soft collectie kunnen worden omschreven als zacht en flatterend. De modellen in deze nieuwe collectie maken indruk met hun doorschijnende monturen en kleuren. De trend van transparante glazen geeft aanleiding tot nieuwe, elegante stijlen die uw gezicht perfect omlijsten. Met deze bril bent u niet alleen modieus, maar laat u zich ook van uw harmonieuze en stijlbewuste kant zien.

Transparante glazen met een vleugje kleur

In de Transparence Soft-collectie vindt u niet alleen volledig transparante glazen, maar ook modellen in geselecteerde kleuren. Een vleugje kleur geeft uw gezicht een aangename, zachte teint. Met een model in discrete beige of bruine tinten kunt u uw bril gemakkelijk combineren met elke outfit. Met blauwe en rode tinten zult u zich onderscheiden van de massa. Dankzij hun lichte transparantie vallen deze glazen echter ook niet op. Dus met de Transparence Soft collectie maakt u altijd de juiste keuze.

Wie kan een doorzichtige bril dragen?

Brillen in discrete tinten zijn geschikt voor iedereen! Probeer gewoon de tint te vinden die het beste bij uw gezicht past op onze online testmodule. Volledig transparante glazen worden vooral aanbevolen voor mensen met een donkere huidskleur, omdat ze voor hen een aangenaam contrast vormen. Voor mensen met een bleke huid zijn beige en bruine tinten de beste manier om een stralende teint te krijgen.

Heldere glazen online kopen

Bij Brillen24 vindt u niet alleen de nieuwste trendy brillen uit de Transparence Soft collectie, maar ook vele andere transparante brillen. Er is een ruime keuze, zodat elk gezicht de juiste vorm en kleur kan vinden. Elk model wordt geleverd met kwaliteitslenzen die zijn aangepast aan uw gezichtsvermogen. U kunt uw heldere bril ook laten voorzien van eenblauwlichtfilter of zelfs een aangepaste tint. Koop daarom vandaag nog uw individuele bril uit de Transparency Soft collectie online bij Brillen24.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!