HUGO - van Hugo Boss

Gedurende vele decennia hebben de mode en de ontwerpen van Hugo Boss de modewereld geprikkeld. Lees meer over de geschiedenis van dit in Duitsland gevestigde bedrijf en de brillen van het merk HUGO by Hugo Boss.

De geschiedenis van Hugo Ferdinand Boss

Hugo Ferdinand Boss werd geboren in 1885 in Metzingen, Duitsland. Nadat hij eerste ervaring had opgedaan in de textielindustrie, richtte hij na de Eerste Wereldoorlog zijn eigen kledingfabriek op. Zijn fabriek produceerde voornamelijk hoge kwaliteit herenpakken en overhemden. Na de dood van Hugo Boss in 1948 nam zijn neef de leiding van het kledingbedrijf over. Hij breidde de productportefeuille uit met dameskleding, juwelen, huishoudelijke producten, parfums, accessoires en kindermode. Sinds 1976 heeft het merk ook brillen en zonnebrillen in zijn assortiment. Hugo Boss brillen worden geproduceerd door de brillenfabrikant Safilo. 

De stijl van Hugo Boss is vooral rechtlijnig en tijdloos. Deze kenmerken gelden voor alle producten van het merk. Deze onnavolgbare stijl overtuigt ook een aantal gerenommeerde getuigenissen van het modebedrijf. Sterren als Matthias Schweighöfer, Lewis Hamilton, Mats Hummels, Chris Hemsworth en Orlando Bloom hebben de afgelopen jaren brillen van Hugo Boss gedragen.

Hugo Boss brillen

Hugo Boss collecties bevatten meestal unisex modellen. Dankzij het brede scala aan vormen en maten is er voor elke gezichtsvorm wel iets te vinden. Hugo Boss biedt ook een paar modellen voor een brede smaak. Van klassieke vierkante of panto-vormige frames tot originele geometrische monturen, alles is er. Als u een bijzonder statement wilt maken, raden wij u een moderne oversized bril of een kleurrijke zonnebril aan.

Koop een Hugo Boss bril bij Brillen24

Bij het zoeken naar de perfecte bril staat Brillen24 vanaf het begin voor u klaar. Met onze fotopasservice kunt u gemakkelijk online een Hugo Boss bril passen. Zodra u uw bril heeft gekozen, kunt u deze naar eigen wens personaliseren. Met of zonder correctie, met enkelvoudig zicht, multifocale of werklenzen - alles is mogelijk. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan zonnebrillentinten of een blauwlichtfilter. U kunt ook kiezen uit verschillende opties voor de kwaliteit en de dikte van de glazen.

Als u een Hugo Boss bril met glazen op sterkte wilt bestellen, heeft u uw huidige zichtwaarden nodig. Als u uw huidige zichtwaarden niet kent, kunt u een gratis visustest aanvragen bij een van onze partneropticiens. Als u na aankoop niet tevreden bent met uw bril, kunt u deze binnen 30 dagen kosteloos naar ons terugsturen en krijgt u van ons het volledige aankoopbedrag terug. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van uw bril of het plaatsen van uw bestelling, raadpleeg dan onze gids of neem contact op met onze klantenservice.

Vind Hugo brillen en Hugo zonnebrillen online bij Brillen24. 

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!