Een zonnebril van filigraan metaal kan worden gecombineerd met elke tint en is een echte alledaagse go-to die nooit uit de mode raakt.

Minimal

Toont 60 of 94

Zonnebrillen met een minimalistische stijl

Uw nieuwe allrounder voor zonnige dagen vindt u in onze Minimal zonnebrillen trend. Hier vindt u filigraan metalen zonnebrillen uit de Brillen24 Collectie. Kies tussen een stijlvolle mix van materialen, een ongewone vorm of een klassiek pilotenmontuur - u vindt zeker uw nieuwe favoriete model tussen onze metalen zonnebrillen. Minimalistische zonnebrillen zijn een absolute must voor alle trendy brildragers en onderscheiden zich door hun veelzijdigheid. Veel verschillende vormen en kleuren laten ruimte voor experimenten, maar hun minimalistische uiterlijk maakt ze tijdloos en elegant.

Minimalistische zonnebril

Bij de trend van minimalistische zonnebrillen gaat het om wat je ziet. Als u op zoek bent naar een discreet en eenvoudig zonnebrilmodel, dan is deze zonnebrillentrend precies wat u nodig hebt. Bij Brillen24, kunt u kiezen uit een aantal verschillende tinten om uw nieuwe zonnebril te personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol kleurverloop. Dit is bijzonder elegant in combinatie met de minimalistische brillenmodellen. Of geef je de voorkeur aan praktisch? In dat geval kan een bril met meekleurende glazen precies zijn wat u nodig hebt. Met dit speciale type tint krijgt u twee glazen in één. Aan de binnenkant zien de glazen er volkomen normaal uit, maar zodra u aan de zon wordt blootgesteld, verkleuren de glazen.

Koop een metalen zonnebril bij Brillen24

Kies bijvoorbeeld voor een Cateye-zonnebril in zilverkleurig metaal of een trendy oversized model met gouden montuur. Om een beter idee te krijgen welke bril het beste bij u past, kunt u gebruik maken van onze online aanpasservice en uw metalen zonnebril direct online passen.

Om de juiste bril voor u te vinden, zijn er een paar eenvoudige principes die u moet volgen. Voor verschillende gezichtsvormen geldt in de meeste gevallen de volgende regel: Tegenpolen trekken elkaar aan. Heeft u een meer rond gezicht, dan past een vierkante bril het beste bij je. Als uw gezicht meer vierkant is, raden wij ronde of ovale monturen aan. Zodra u de juiste bril voor u heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk en veilig online bestellen. Als metalen zonnebrillen niets voor u zijn, kijk dan eens naar onzeandere zonnebrillentrendsvoor inspiratie.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!