Geïnspireerd door het tanpatroon brengt de oversized gevlekte bruine zonnebril de safarilook naar de straten en het dagelijks leven.

Safari

Toont 46 of 46

Een safari op je neus

Veel mensen dromen ervan ooit op safari te gaan en de wilde dieren van Afrika uit de eerste hand te zien. Of het nu voor safari is of gewoon om u thuis te voelen, een safari look zonnebril is de perfecte keuze. Deze zonnebrillen beschermen niet alleen uw ogen, ze maken uw outfit perfect met de meest fantastische ontwerpen en kleuren, want zonnebrillen verbeteren elke look. Bruine, bruine, schildpad- of luipaardprint zonnebrillen zijn een geweldige manier om elegantie en natuurlijkheid te combineren. Dus zoek uw favoriete zonnebril en ga op safari, waar u ook bent.

Schildpad, bruin, luipaard of tan.

Bruine zonnebrillen zijn een absolute klassieker en staan mooi bij bijna elke huidskleur. Hoewel ze net zo klassiek en makkelijk te combineren zijn als een zwarte zonnebril, zijn ze minder hard en dus flatterender. Als u een bruine zonnebril te saai vindt, is een bruin patroon de perfecte optie om een monochrome zonnebril op te leuken. Als u iets extra's wilt, is een dierenprint ook een goede optie om uw bruine zonnebril dat beetje extra te geven. Of het nu gaat om een gedurfde luipaardlook of een stijlvolle zonnebril met schildpad, er is een zonnebril in safaristijl die bij iedereen past.

Bestel een safarizonnebril online bij Brillen24

Als u eenmaal het perfecte montuur hebt gevonden in luipaard- of schildpadlook, met een bruin patroon of gewoon een bruine zonnebril, ontbreekt nog maar één ding: de juiste kleur. Bij Brillen24 kunt u ook kiezen uit een groot aantal kleuren. U kunt uw bruine zonnebril dat beetje extra geven met een kleurverloop, uw zonnebril met luipaardprint kunt u nog extravaganter maken met een spiegelende afwerking, of u kunt uw bruine zonnebril uitrusten metmeekleurende glazen. Met meekleurende glazen hoeft u uw zonnebril niet meer af te zetten, omdat de kleurintensiteit zich automatisch aanpast aan de intensiteit van het zonlicht. Metde door u individueel gekozen tint wordt uw zonnebril een absoluut uniek stuk. Kies dus nu uw look en geniet van uw persoonlijke safari.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!