Multifocale brillen

Wanneer ouderdomsverziendheid optreedt, hebben onze ogen verschillende correcties nodig voor veraf- en dichtbijzicht. Multifocale brillen zijn de elegante oplossing voor comfortabel en optimaal zicht op alle afstanden, verkrijgbaar in alle vormen en kleuren, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Toont 30 of 2020

Multifocale brillen - De bril van uw dromen

Als u al een visuele correctie hebt, kan presbyopie, die meestal optreedt na de leeftijd van 40 jaar, in tegenspraak zijn en een tweede correctie vereisen. In dat geval zijn multifocale brillen welkom, waarmee u zowel veraf als dichtbij kunt zien, wat niet het geval is met een conventionele leesbril.

Zoals elke bril bij Brillen24, combineert de bril met multifocale glazen kwaliteit en scherpe prijzen. Ze worden op maat gemaakt volgens de correctie van elke klant en zijn ontworpen volgens het nieuwe concept van productie VRIJ VAN. Dit houdt in dat er puntsgewijs wordt gekeken om de storende onscherpe zones rond het brillenglas zo veel mogelijk te elimineren. 

Het brillenglas wordt aan de achterzijde gesurfaced. Deze hoogtechnologische digitale oppervlaktebehandeling laat ons toe de volgende resultaten te bekomen 

  • een panoramisch zicht voor ver zicht,
  • een zachte zone voor intermediair zicht, 
  • een grote leeszone.

Bovendien zijn alle door Brillen24 aangeboden brillenglascoatings ook verkrijgbaar als multifocaal brillenglas.

Naast het perfect corrigeren van uw zichtafwijkingen, is een bril met multifocale glazen echt de meest comfortabele oplossing om u te begeleiden bij al uw activiteiten. 
Op kantoor, omdat u niet hoeft te jongleren met verschillende brillen als u opkijkt van uw computer om met uw collega's te praten, in uw vrije tijd om bijvoorbeeld zowel het programma te kunnen lezen als de omgeving te kunnen zien, of tijdens uw sportactiviteiten. Met een bril met multifocale glazen kunt u veilig sporten zonder wazige zones te hebben die gevaarlijk kunnen zijn.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!