Trends

Felgekleurde acetaatglazen die zeker zullen opvallen. Ontdek onze randloze brillen met hun pure design en retro cult montuur. Laat u inspireren door onze trendy modellen en vind het brillenmodel dat het beste bij u past.

Toont 30 of 31

Brillen trends bij Brillen24

Bij Brillen24 vindt u alle nieuwste brillen trends. De brillentrends van dit jaar zijn bijzonder gevarieerd en gaan van cult retrobrillen tot kleurrijke acetaatglazen en meer discrete randloze modellen. Het voordeel van de huidige brillentrends is dat ze geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Maak u nu klaar om onze nieuwe producten in felle kleuren of natuurlijke tinten te ontdekken. Mis de brillen trends van niet!

Van oud naar nieuw: de retrotrend

Twee van onze brillen trends zijn gewijd aan het verleden: de Finest 70s en Retro Vibes collecties brengen een vintage touch aan uw neus. U vindt er oversized vierkante monturen en cult Windsor-brillen die u meenemen op een reis naar het verleden. De kleurrijke tinten doen denken aan het discotijdperk en maken van deze brillen trend een absolute feel-good trend.

Bestel de brillen trends online

Heeft u inspiratie opgedaan? Bestel dan nu uw favoriete brillen trends online bij Brillen24. Kies uit enkelvoudige, multifocale of computerglazen en geef uw visuele waarden op wanneer u bestelt.

U kunt onze brillen trends ook bestellen met een van onze zonnebril tinten. Bij Brillen24 bieden we zowel eenvoudige als reflecterende, gepolariseerde en gradiënt tinten. Zo bent u ook modieus als de zon verblindt en u een zonnebril moet dragen. Bestel nu uw nieuwe lievelingsbril vanuit huis zonder enig risico. Wij bieden een 30 dagen geld terug garantie. Mocht u vragen hebben of problemen met uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!