Zonnebrillen Peach Fuzz

Trendsetters opgelet! Hier vind je een geweldige selectie trendy zonnebrillen in de kleur van het jaar 2024. Hiermee ben je modieus op zonnige dagen.

Wat is Peach Fuzz?

Elk jaar maakt het Pantone Color Institute de kleur van het jaar bekend. Voor 2024 is de winnaar PANTONE 13-1023 Peach Fuzz. Deze kleur moet ons gevoel van gemeenschap en solidariteit aanwakkeren. Raadpleeg onze gids voor meer informatie over de "Kleur van het Jaar".

Brillen Peach Fuzz

Vind trendy brillen voor elke dag en maak je natuurlijke look compleet.

Toont 69 of 222

Zonnebrillen in de kleur van het jaar 2024 

Voor het jaar 2024 is PANTONE 13-1023 Peach Fuzz aangewezen als de trendy kleur. Deze delicate perziktint is een mix van roze en oranje tinten en heeft een kalmerend effect op ons. Deze kleur straalt warmte, zachtheid, rust en veiligheid uit. Peach Fuzz symboliseert ook moderne elegantie en is volledig tijdloos. De kleur is daarom ook een uitstekende keuze voor zonnebrilmonturen voor iedereen.

Bij ons vindt u zonnebrilmodellen die passen bij deze trend. Of het nu gaat om monturen uit de Brillen24-collectie of modellen van echte designermerken, u zult vinden wat u zoekt.

Een ruime keuze aan Peach Fuzz zonnebrillen

De subtiele perziktint komt voor in veel zonnebrilmodellen bij Brillen24. Van zonnebrillen met een oranje ondertoon tot modellen waar roze de boventoon voert, u vindt het model dat perfect past bij uw huidtype. Peach Fuzz zonnebrillen laten vooral lentetypes opvallen, met een heldere, warme, licht doorschijnende huid en meestal lichter haar. De zonnebril helpt u dus uw individuele stijl en persoonlijkheid te benadrukken. Als u geen lentetype bent maar wel van deze kleurentrend houdt, is een montuur in deze kleur zeker de juiste keuze voor u.

Uw eigen Peach Fuzz zonnebril

Peach Fuzz zonnebrillen beschermen niet alleen uw ogen tegen UV-straling, maar zien er ook geweldig uit. Zonnebrillen in de trendy kleur van 2024 zijn ook verkrijgbaar met glazen op sterkte, dus ze zijn veelzijdig en perfect om u dagelijks te vergezellen. Bij Brillen24 kunt u ook kiezen tussen verschillende tinten en intensiteiten van de tint, afhankelijk van uw behoeften. Vind uw nieuwe zonnebril in deze delicate perziktint en blijf in 2024 helemaal in de mode!

Ontdek ook onze selectie Peach Fuzz brillen op de Brillen24 online winkel, of leer meer over de geschiedenis van de kleurentrend van het jaar 2024.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!